Temel misyon olarak hizmet kalitesini benimsemiş olan Probant, hizmetlerin kalitesinin yüksek düzeylerde olduğu zaman diğer misyonların da otomatik olarak gerçekleşeceğine inanmaktadır. Müşterilerinin isteklerine önem veren ve üretimlerini müşterilerin istekleri doğrultusunda gerçekleştiren Probant Ambalaj genellikle koli bandı, streç film, palet streci ve kuşe etiket gibi ambalajlama ürünlerinin üretimini gerçekleştirmektedir. Ancak ürettiğimiz ürünler sadece bu kadar ile sınırlı değil. Ambalajlama işlemleriniz boyunca ihtiyaç duyacağınız her türlü ambalajlama malzemesi ürün repertuarımızda mevcut. Dolayısıylaihtiyaç duyduğunuz her türlü ambalajlama malzemesini Probant’tan teslim edebilirsiniz. Probant Ambalaj, sadece İstanbul içerisine değil, Türkiye’nin diğer illerine de teslimat yapmaktadır.

Sektöre ilk girdiğimiz günden bu yana  çalıştığımız müşterilerimizin bizlere sundukları öneriler ile büyüdük ve bugün de müşterilerimizle büyümeye devam ediyoruz. Çünkü inanıyoruz ki bir firmanın kök salmasında rol oynayan en büyük faktör tecrübedir. Biz de tecrübemizi, müşterilerimizin bize sunmuş oldukları öneriler ile geliştiriyoruz. Dolayısıyla ne kadar farklı sektörden müşteri ile tanışırsak Probant Ambalaj markamız da o kadar büyüyor ve Türkiye çapında nam salıyor. Nam salmamızdaki en büyük unsurlardan birisi de ürün kalitemiz. Sektörünüz ve istekleriniz ne olursa olsun birinci kalite ambalajlama malzemeleri üretmek bizim temel görevimiz. Bu görevimizi layikiyle yerine getirebilmek için ekibimiz ile birlikte gece gündüz demeden arge çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Ürünlerimizi daha yakından ve daha detaylı inceleyebilmenize fırsat sunabilmek için Probant internet sitemiz de hizmetinizde. Probant.com.tr internet adresine giriş yaparak sizlere sunmuş olduğumuz hizmetlerin tamamını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Ayrıca sosyal medya hesaplarımız da güncel duyuruları paylaşmak üzere aktif. Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek sektördeki en yeni gelişmeleri anında öğrenebilirsiniz.