Karesi Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen "Karesi Kültür ve Sanat Günleri" kapsamında Ferhat Göçer sahne aldı.
Karesi Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler çerçevesinde ünlü sanatçı Ferhat Göçer Balıkesir’de sahne aldı. Yaylada Amfi Tiyatro’da düzenlenen konserde gecenin sunuculuğunu Özlem Yıldız yaptı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Hocaoğlu, Yasin Sagay ve Mürsel Sabancı ile 7’den 70’e yüzlerce Balıkesirlinin katıldığı gecede program "Yetenek Sizsiniz" yarışmasının finalisti "Fire Storm" grubunun ateş gösterisi ile start aldı. Amfi Tiyatro’da ateş gösterisiyle görsel bir şölen yaşatan grup uzun süre alkışlandı. Ardından sahne alan Ferhat Göçer okuduğu şarkılarla Balıkesirlileri mest etti. Balıkesir’deki birlik ve beraberliğe hayran kaldığını ifade eden Göçer, gecenin anısına cep telefonu ile çektiği fotoğrafı sosyal medyada paylaştığını söyledi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sanat Danışmanı İsmail Özkan’ın da sahne aldığı gecede konuşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Kişilikli ve kimlikli bir şehir sloganı diye yola çıkmıştık. Sanata ve estetiğe önem veren Karesi’ye yakışır bir ilçe olmak için mücadele ediyoruz. Günümüzde ülkeler değil artık şehirler yarışıyor. Biz de Karesi ilçesi olarak meydan okumaya başlayacağız. Alt yapısıyla, kültürüyle, eğlencesiyle merkez olmak istiyoruz" dedi. Gecenin geç saatlerine devam eden konser sonunda Ferhat Göçer ve sunucu Özlem Yıldız’a çiçek ve plaket takdim edildi.

ETKİNLİKLER BUGÜN DE DEVAM EDECEK
Karesi Belediyesi’nin düzenlediği "Karesi Kültür ve Sanat Günleri" kapsamında bugün de çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Sabah saat 09.00’da satranç turnuvası, saat 09.30’da masa tenisi turnuvasının devamı yapılacak. Ayrıca saat 10.00’da ’Bisikletle Her Yere Etkinliği’ gerçekleştirilecek. Adnan Menderes Mahallesi’nden başlayacak olan bisiklet etkinliği Yaylada Amfi Tiyatro’da sona erecek. Saat 12.00’de ise Amfi Tiyatro’da Türkiye Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz bisikletli yaşam üzerine söyleşi gerçekleştirecek. Aynı günün akşamında saat 18.00’de Yıldız Düğün Salonu’nda toplu sünnet şöleni yapılacak. Şölende Hakan Diler konser verirken, saat 20.30’da ise Yaylada Amfi Tiyatro’da Gripin Balıkesirlilerle buluşacak.
(İHA)