ZONGULDAK (AA) - Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, "Vatandaşlarımız bu bölgeye geldiklerinde modern bir alan ile karşılaştırmak hedefindeyiz." dedi.

Belediye Başkanı Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldede yeni sosyal alanlar, çevre düzenleme ve yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Şehitlik Mahallesi'nde çevre düzenleme çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini anlatan Aydın, "Mezarlık bölgesinde hazırlanan projenin ikinci etabını hayata geçirmek istiyoruz. Alanda zeminin tesviye işlemlerinin tamamlanmasıyla belirlenen bölgede istinat duvarları oluşturuluyor. Vatandaşlarımız bu bölgeye geldiklerinde modern bir alan ile karşılaştırmak hedefindeyiz." diye konuştu.

Gökçeler Mahallesi başta olmak üzere her noktaya eşit hizmet sloganı ile çalıştıklarını ifade eden Aydın, şunları söyledi:

"Başta muhtarlarımız olmak üzere belediyemize gelen talepleri kısa sürede çözüme kavuşturmak, imkanlarımızı en iyi şekilde hizmete dönüştürmek için ekibimiz ile yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Beldemizin girişinde yaptığımız düzenlemeler halkımız ve misafirlerimiz tarafından da beğenildi. Güzel işlere birlik ve beraberlik içerisinde atmak hedefindeyiz."