Göz alıcı görüntüleri muhteşem renklerle birleştiren basılı bir parça oluşturmak ister misiniz? Furkan ofset ile canlı renklere sahip muazzam katalog hazırlatabilirsiniz. Profesyonel bir baskı ortamında renklerin nasıl çalıştığını daha iyi anlamanızı sağlamak istiyoruz, böylece sürekli olarak doğru ve yüksek kaliteli işler elde edeceksiniz.

Renk, markalaşmanın çok önemli bir parçasıdır. Genellikle bir kişinin bir marka hakkında hatırlayacağı ilk şeydir ve bir şirkete karşı hissettiklerini etkileyebilir. Doğru marka rengini seçmek için harcanan önemli miktarda düşünce ve zaman vardır. Bu rengi hem dijital hem de baskıda tutarlı tutmak, marka bilinirliği için çok önemlidir. Rengi etkileyen birçok faktör vardır. Yalnızca dönüştürme araçlarına ve sayılara güvenmek işe yaramaz. Ayrıntılı bir göz, biraz renk uyumu ve çok sayıda test gerektirir. Basılı görüntüler, dijital görüntülerden daha az görsel aralığa, doygunluğa ve kontrasta sahiptir, bu nedenle baskıda renkler genellikle daha koyu ve daha az canlı görünür.

Kağıt dokusu ve parlaklığı da herhangi bir görüntü üzerinde etkili olacaktır. Kataloglar büyük girişimlerdir, bu nedenle tüm işi çalıştırmadan önce tam bir basılı fiziksel kanıt aldığınızdan emin olun. Bundan asla ödün vermeyin kataloglar o kadar çok sayfa, resim, metin, fiyat ve diğer bilgileri içerir ki, her şeyi iki kez kontrol etmeniz kesinlikle zorunludur. Kataloglar, hızlı bir geri dönüş oranıyla işi artırmanın en iyi yollarından biridir. Katalog üretiminizin konseptten tamamlamaya kadar sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağlamak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Detaylar İçin; https://www.furkanofset.com.tr/katalog/