Trabzonlu genç organizatörlerden Muhammet Yılmaz’ın organize ettiği gecede sahne alan sanatçı muhteşem performansıyla göz doldurdu. 
KTÜ’yü dolduran dinleyiciler birbirinden güzel şarkılar seslendiren Aydın ve orkestrasını ayakta alkışladı. İzleyiciler hemen hemen bütün şarkılara coşkuyla eşlik edince ortaya muhteşem bir koro çıkmış oldu.
Memleketi Trabzon’da konser vermekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Yasin Aydın, “Bu akşam çok coşkulu bir topluluk var. Her şarkıya içtenlikle eşlik ediyorsunuz. İnanın bu coşkunuzu gelip sahneden görmelisiniz. Buradan çok güzel görünüyorsunuz” diyerek izleyicilere teşekkür etti. 
Geceyi tertipleyen genç organizatör Muhammet Yılmaz da “Bizlere destek veren sponsorlarımıza öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Ama en büyük teşekkürü bu soğuk havaya rağmen bizleri yalnız bırakmayıp salona gelen müzik dostlarına etmek gerekiyor. Gerçekten coşkuları üst düzeydeydi. Tercihimizde ne kadar haklı olduğumuzu gösterdiler. Yasin kardeşlerini bağırlarına bastılar. Bizlerde bir Trabzonlu olarak hemşerimize öncü olduğumuz için mutluluk duyuyoruz” dedi.