TOKAT (AA) - Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir restoran, sosyal medyadan her hafta çekilişle belirlediği iki kişiye ücretsiz Tokat kebabı ikram ediyor. 

İlçede faaliyet gösteren bir restoran, yaklaşık 2 ay önce sosyal medyadan başlattığı kampanyada bir hafta boyunca kendi paylaştığı Tokat kebabı videosu ve fotoğrafını vatandaşlardan da paylaşmasını istedi. Restoran sahibi, fotoğraf ve videoyu paylaşanlar arasından her pazar günü çekilişle talihlileri belirliyor. Bu kişilere de ücretsiz olarak Tokat kebabı ikram ediyor.

Restoranın işletmecisi Birol Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 yıllık Tokat kebabı ustası olduğunu söyledi.

Tokat kebabının 100 yıllık bir geçmişi bulunduğunu dile getiren Akçay, "Nasıl bir tornacının, bir berberin sanatı varsa Tokat kebabı da bir sanattır. Birkaç günde öğrenilecek bir şey değildir" dedi.

Sosyal medyadan bir kampanya başlattıklarını anlatan Akçay, şöyle konuştu:

"Sosyal medyadaki bu kampanyayı ortağım Berati bey düşündü. İnsanlar kampanyaya büyük teveccüh gösterdi. Video ve fotoğrafımızı paylaşanlar arasında her pazar günü çekiliş yapıyoruz. Yaptığımız çekiliş sonucunda 2 kişiye ücretsiz Tokat kebabı ikram ediyoruz. Ekim ayına kadar kampanyamız devam edecek. Halkımız çok büyük ilgi gösteriyor."