Daha başlamasına çok var ama uzun süredir Survivor konuşuluyor. Acun Ilıcalı ve ekibinin en iyi yaptığı şeylerden biri de bu bence. Programları yayınlanmadan önce sürekli ufak ipuçları vererek merak uyandırmak... 

Cumali Akgül Survivor'a katılmak için 1500 km yol yürüdü

Bu sezon Survivor’da All Star ekibi yepyeni bir gönüllüler takımına karşı yarışacak. Bu yepyeni gönüllüler takımı hakkında bildiğimiz tek şey, yarışmacılardan birinin Cumali Akgül olduğu... 
 
Peki Cumali Akgül’ü gönüllüler takımındaki diğer kişilerden ayıran ne? Neden sadece onun adını biliyoruz? Çünkü kendisi sırf Survivor kadrosunda yer alabilmek için Iğdır’dan İstanbul’a yürüdü! 50 günde 1500 km yol!! 
 
Göze aldığı zorlu yol sayesinde Cumali Akgül yarışmaya kabul edildi. Acun Ilıcalı’nın böyle bir şeye kayıtsız kalmayacağını ve hatta bundan hoşlanacağını düşünüyordum zaten. Öyle de oldu. Cumali Akgül dışında kimseyi tanımadığımız yepyeni Gönüllüler takımından bakalım kimle meşhur olacak bu sene?

Turabi üçüncü kez katılarak tahtını riske atıyor

All Star ekibine gelirsek... Bu sezon kesinleşmiş 5 kişinin adını biliyoruz. Öncelikle Turabi’ye değinmek istiyorum. Şaşırdınız mı bilmem… Turabi bu sene de kadroda. Daha önce iki kez şampiyonluk yaşayan birinin yarışması elbette rekabeti arttırır. Ve aynı zamanda farkındayım ki Turabi’yi çok seven bir kitle var ve bu da reyting demek. Ama iki kez şampiyon olmuş birinin tekrar yarışmasına gerek var mıydı? Şahsen ben zaten zirvedeysem üçüncü kez tekrar katılıp tahtımı riske atmazdım ama tabii seçim meselesi.

Survivor, Nagihan Karadere'ye iyi geliyor

Bir diğer isim, son zamanlarda eşiyle yaşadığı olaylar yüzünden sürekli haberlerini duyduğumuz Nagihan Karadere. Üzücüdür ki o cephede işler büyüdükçe büyüdü ve çok çirkinleşti. Survivor herhalde milli atletimiz Nagihan Karadere’ye iyi geliyor ki, bu sene tekrar kadroda olmayı kabul etmiş. 
 
Açıkçası böyle durumlarla uğraşıp şiddete maruz kaldığı haberlerini okuyacağıma, hırslı, rekabeti seven ve azimli Nagihan Karadere’yi ekranlarda görmeyi tercih ederim. Bir çoğunuzun da bana katılacağını düşünüyorum.
Atletizm dalında bir sürü başarıya imza atmış ENKA Spor Kulübü'nün kurucusu Merve Aydın ve Enkaspor’un milli atleti, aynı zamanda heptatlon branşında da boy gösteren Sema Aydemir yarışmada yer alacağı açıklanan üç kadından diğer ikisi. Üç kadın da hem kişilik hem fizik açısından, hem de sporcu olmalarından dolayı çok iddialı. Yarışacakları açıklandıktan sonra kendilerinden de birtakım açıklamalar geldi zaten. 

 

Merve Aydın: “Umarım çok aç kalmam"

Merve Aydın “Umarım çok aç kalmam, aç kalmak istemiyorum. Bu sene daha çok kazanmak istiyorum, daha fazla oyun kazanmak istiyorum” derken, Sema Aydemir ise “Madem biz buna layık görülmüşüz, antrenmanlara tam gaz devam. Biz ne yangınlar, sakatlıklar, hastalıklar gördük. Hazırız, hazırlanıyoruz” diyerek iddialı konuştu.

Murat Ceylan bu sene daha hazırlıklı olmalı

Murat Ceylan, All Star ekibinde yerini alacak beşinci isim. Asıl olarak müzikle ilgilenen, ancak müzik yanında birçok spor dalında da başarı gösteren Murat Ceylan, taa üçüncü sezonda yarışmıştı Survivor’da. 

Döndükten sonra TV8’in 'Para Bende' isimli programına katıldı ve ayrıca söz müziği kendisine ait olan 'Yeni Nesil' adlı bir albüm çıkardı. Survivor'da uzun süre yarıştı ama finale kalamadı. Bakalım bu sene daha hazırlıklı ve iddialı gelecek mi Murat Ceylan? 


 Şimdiye kadar elimize geçen, kesinleşen bilgiler bu kadar. Her sene olduğu gibi bu sene de evimizde televizyon karşısında merakla, heyecanla izleyeceğimiz bir program olacak Survivor. Her programın modası geçiyor da Survivor’un modası hiç geçmiyor. E o zaman, şimdiden açıklanan tüm yarışmacılara başarılar dilemek kalıyor bize de. 

Kaynak:Milliyet