8. Uluslararası Sanat Günleri 12-16 Ekim tarihleri arasında Trabzon Sanat Evi’nde gerçekleştirilecek. Etkinlik için Azerbaycan, Gürcistan, Rusya ve İran’dan sanatçıların katılımıyla geniş bir etkinlik programı hazırlandı. 

Ünlü yağmuru!

Sanat günlerine katılacak ünlü isimler arasında sinema ve tiyatro dünyasından Ediz Hun, Berhan Şimşek, Hüseyin Avni Danyal, Fulya Zenginer, yönetmen Cem Tabak gibi isimler bulunmakta. Sinema eleştirmeni Atilla Dorsay, sanat eleştirmeni Halil Vecdi Sayar, yazar-şair Nihat Behram, müzisyen Haluk Çetin, yazar-şair Öner Ciravoğlu gibi isimler de söyleşi ve imza günlerinde okurlarıyla buluşacaklar. 

Müzik dünyasının renkli isimleri; Gürcistan’dan Reso Kiknadze Quintet Caz Grubu, Rusya Federasyonu’ndan pop müzik şarkıcısı Anna Savvova, Azerbaycan’dan halk müziği sanatçısı ve Neşet Ertaş türkülerini mükemmel yorumlayan Alnara Abdullayeva ve KTÜ. Devlet Konservatuvarı müzik severlere unutulmaz dinletiler sunacak. Konserlerle ilgili olarak; Trabzon Sanat Evi, Ra Kitabevi, Derya Kitabevi, Kalender Kafe&Restoran, Son Haber Matbaası ile irtibat kurulabilecek.