Bir sevda neden yarım kalır, sevgililer niçin ayrılır?

YARIM KALAN ÇOK KONUŞULACAK!
Sevgiden daha üstün bir güç yoksa ve sevgi her engeli aşıyorsa, bir sevda neden yarım kalır, sevgililer neden ayrılır?

8 Eylül’de vizyona girecek Yarım Kalan adlı film, konusu, mesajları ve oyuncuları ile adından bir hayli söz ettirecek.

Yapımcılığını Haşim Akkaya’nın üstlendiği ‘YARIM KALAN’ filmi 8 Eylül’de vizyona giriyor.

Başrollerini Anıl Altan, Iskui Baldzhian ve Ali Buhara Mete’nin paylaştığı; Nihan Tarhan, Mine Tüfekçioğlu, Melda Arat, Adnan Erdoğan ve İbrahim Gündoğan’ın yer aldığı film, konusu, kurgusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

BİR KARA SEVDA ÖYKÜSÜ
Yönetmen koltuğunda Emre Yılmaz’ın oturduğu film, Türkler ile Ermeniler arasında yaşanan tarihi olayların toplumsal ilişkilere nasıl yansıdığını, Ermeni ve Türk gençlerinin kara sevdaları ekseninde anlatıyor.

Iskui üniversite eğitimi için İstanbul’a gelir ve burada tanıştığı Mert ile aralarında kısa sürede büyük bir aşk filizlenir. Fakat bu ilişki Iskui’nin Ermenistan’dan gelen abisi Aram ve Mert’in ailesi tarafından onaylanmaz.

Peki bu kez de aşk,  tüm engellerin üstesinden gelmeyi başarabilecek mi?

İKİ KLİŞE MESAJ ÜZERİNDEN FARKLI BİR HİKAYE
Aşk filmlerinin klişeleşmiş mesajları vardır. Film ilginç konusu ile  “İnsanlar doğacakları ülkeyi ve aşık olacakları kişiyi seçemezler” ve “Sevgi her engeli aşar” klişelerini de sorguya açıyor ve izleyenlerin oldukça farklı duygu seli yaşamasına neden oluyor.

Haşim Akkaya’ya ait MEVV FILM yapımcılığında çekilen ‘YARIM KALAN’ Derin Film dağıtımcılığında, 8 Eylül’den itibaren sinema salonlarındaki yerini alacak ve izleyenleri duygulandıracak…