EXPO 2016 Antalya’da sahne alan Baha, Göksel Baktagir ve İsmail YK, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
EXPO 2016 Antalya yerli konserler serisinde sahneye, Göksel Baktagir ve Doğu Rüzgârı Grubu, pop müzik sanatçısı Baha ve Türk müzik sanatçısı İsmail YK çıktı. Sunuculuğunu Cenk Sarıkaya’nın yaptığı Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da gerçekleşen gecede ilk olarak sahneye, Göksel Baktagir ve Doğu Rüzgârı Grubu çıktı. Musikinin birbirinden değerli eserlerini kanun eşliğinde yorumlayan Baktagir, sanatseverlerden tam not aldı.
Baktagir’den sonra ise sahneye, Türk pop müzik sanatçısı Baha çıktı. Yeni ve eski albümlerinden şarkılar seslendiren Baha, gerek sesi gerekse de tarzıyla hayranlarının beğenisini topladı. ‘Kadife sesli sanatçı’ ünvanlı Baha, konserin sonunda izleyenlerden büyük alkış aldı. Baha, “Burada emeği geçenlere çok teşekkür ederim. EXPO 2016’da bulunmak çok güzel” dedi.
Gecenin sonunda ise sahneye, poptan fantaziye, arabeskten teknoya kadar birçok farklı müziği barındıran şarkılar yapan, İsmail YK çıktı. Albümlerinde yer alan parçaları sevenleriyle birlikte seslendiren İsmail YK, hayranlarından büyük alış aldı. İzleyenlerin adeta yerlerinde duramadığı konserde, İsmail YK’nın samimi tavırları dikkat çekti.
(İHA)