Ankara oyun havaları, özellikle son yıllarda başkentin kendine has mahalli sanatçılarının ülke genelinde oldukça tanınan eserlere imza atmasıyla birlikte, epey popüler hale geldi.

Başta Hüseyin Kağıt, Sincanlı Mustafa Taş, Ankaralı Coşkun olmak üzere birçok ünlü sanatçının ülkeyi sallayan eserlerini sık sık duyabileceğiniz Ankara oyun havaları radyoları da, yalnızca başkent yollarında değil, artık her yerde popüler.

Aşk Fm'de, başkentin en ünlü sanatçılarının en iyi eserlerinin, Ankara'nın yeni şarkıcılarının iddialı eserlerinin yayın akışlarında sıkça geçtiği bir radyo kanalı. Yalnızca oyun havaları değil, aynı zamanda seymen ve bozlak havaları, arabesk ve çeşitli programlar dahilinde yayın akışında kendine yer buluyor. Radyo dinleyicilerine, Ankara'ya özgü şarkıları her anlamda hissettiren, bir an olsun düşmeyen temposu ve belirli periyotlarda yansıttıkları şehrin ve ülkenin nabzı, radyo kanalını önemli kılan faktörlerden. Radyo kanalının dinleyiciler ile arasındaki ilişki de oldukça güçlüdür.

Özellikle, işten eve dönüş esnasında istek şarkılar ile geçen bir dönüş yolu, sizi oldukça memnun edecektir. Ankara içerisinde karasal ve uydu yayını üzerinden takip edilebilen kanal, başkentin gündemini, trafik durumunu ve kilit noktaların güncel durumlarını yayına katılıp bilgi aktaran şoförler sayesinde an be an aktarıyor. İnternet üzerinden de dinleyebileceğiniz Aşk Fm, son derece kaliteli bir yayın altyapısına sahip.

İster evden bağlanın, ister ofisinizden hiç fark etmiyor, hızlı ve kesintisiz bir şekilde canlı radyo yayınına katılabilir, isteklerinizi ve yorumlarınızı radyo programcılarına anlık olarak aktarabilirsiniz. Canlı radyo dinlemek isteyenler yalnızca araçlarında ya da evde müzik setlerinde radyodan dinlemek zorunda değiller, artık geldiğimiz noktada hemen herkesin akıllı cep telefonları, bilgisayarları ve tabletleri var.

Birçok aracı uygulama ile ya da benzeri sistemler üzerinden radyo kanalına anlık olarak bağlanabilir, Ankara oyun havalarının en sevilen, en gözde eserlerini; Ankaralı ünlü sanatçıların birbirinden bomba hit şarkılarını dinleyebilirsiniz. Aşk Fm, bugüne kadar birçok programda farklı temalarda yayını sürdürüyor, zaman zaman yayına katılan konuklar ile, eve dönüş yolu programlarında sürekli yayına bağlanıp gerek istek şarkı ileten, gerek güncel Ankara trafik durumuna dair bilgi aktaran takipçiler ile birlikte, sıkı bir radyo-dinleyici ilişkisi kurulmuş durumda.

Birbirinden güzel Ankara oyun havaları ile hayatın her anında, günün her saniyesinde ritminizi bulabilirsiniz. Bir an bile düşmeyen temposu ile Ankara oyun havalarının enerjisini size sürekli aktaran, dinleyicisi ile bütünleşik son derece kaliteli bir yayın konseptine sahip bir radyo kanalı olan Aşk Fm, karasal ve uydunun dışında online radyo dinleyicileri için de kaliteli bir çevrimiçi yayın sistemine sahip.

Anlık olarak ulaşabileceğiniz yayına, SMS'ler ile, telefondan bağlanarak ya da internet üzerinden gönderebileceğiniz mesajlar ile katılabilirsiniz. Programcılar dinleyicilerin isteklerine son derece önem vermektedir, istekte bulunulan en kaliteli, en gözde Ankara oyun havaları parçaları sıkça kendine akış içerisinde yer bulmaktadır.

Diğer radyo kanallarını ise; " Canlı Radyo " linkini takip ederek online dinleyebilirsiniz.