Trabzon’da özel tiyatrolar arasında her yıl izleyici rekoru kıran Gugulumdakiler Tiyatrosu “Sahne tozu yutmak istiyor musunuz?” sloganı ile yola çıkarak 2016 – 2017 Tiyatro sezonunda yeni oyunculara kapılarını açıyor. Bu yıl bir ilki gerçekleştiren MİZAHDER, sizleri beklediğini söyleyen Başkan Adnan Taç, “ Tiyatro sahnesinde, bölgemizde çekilecek sinema, dizi, reklam ve belgesel filmlerde oynayabilme şansını değerlendirmek isteyenler derneğimize başvura bilir.”  Mizah Sanatı Derneği’ne katılabilir, yılda ortalama 5 bin izleyeniyle kentimizin önde gelen Gugulumdakiler Tiyatrosu’nun oyuncuları arasında yer alabilirler.”söyledi.
Sahneye çıkmak isteyenleri beklediklerini vurgulayan Taç, “ İlgileniyorsanız, 27 AĞUSTOS 2016 tarihinde saat 14.00’da Trabzon Sanatevi’nde (Cumhuriyet Mahallesi Özgür Caddesi No:18 Trabzon / Meydan Tanjant yolu Kilpa alış veriş merkezine 150 m. mesafede) bizlerle buluşmaya davet ediyoruz. Doğrudan belirtilen tarihte ve saatte Trabzon Sanatevi’ne gelebilir, bilgi almak istiyorsanız bizimle (0530 785 70 72) nolu telefon ve ([email protected]) e-posta adresi üzerinden irtibat kurabilirsiniz. 
Bizimle buluşmaya gelirken kimlik belgenizin ve bir fotoğrafınızın yanınızda olmasına özen göstermenizi istiyoruz.  Bizleri ve derneğimizi tanımanız için;  www.mizahder.org.tr sitemizden, Mizah Sanatı Derneği, Tiyatro Gugulumdakiler, Sinema MSD Film Casting facebook Sayfalarından inceleyebilir, takip edebilirsiniz.”ifadelerine yer verdi.