Kulüpler Birliği toplantısında yabancı oyuncu kuralıyla ilgili herhangi bir görüşme yapılmadığı belirtildi. Mevcut başkan Ertuğrul Doğan’ın ise kulüplerden gelen talepler üzerine görevine devam etme kararı aldığı bildirildi. Böylelikle Ertuğrul Doğan bir dönem daha başkan oldu. Mehmet Sepil, Yüksel Yıldırım, Ahmet Dal ve Recep Durul, Kulüpler Birliği'nde başkan vekili oldu
Kulüpler Birliği Vakfı’nın gerçekleştirdiği toplantıda Türk futbolunun gündemindeki konular ele alındı. Toplantıda yabancı oyuncu kuralının gündeme gelmediği ifade edildi.
Başkanlık konusunda da önemli bir gelişme yaşandı. Kulüpler Birliği Başkanı Ertuğrul Doğan, kulüp temsilcilerinden gelen devam etmesi yönündeki taleplerin ardından başkanlık görevini sürdürme kararı aldı.
RESMEN AÇIKLANDI







