Kariyerinde Beşiktaş ve Trabzonspor forması da giyen tecrübeli golcü Batuhan Karadeniz, Trabzon temsilcisi Hekimoğlu Trabzon'a transfer oldu.

Kariyerinde toplamda 280 maça çıkan Batuhan Karadeniz 96 gol atıp 24 asist yapmayı başardı.

Batuhan Karadeniz'in bugün Trabzon temsilcisi Hekimoğlu Trabzon ile resmi sözleşme imzaladı.

Törende konuşan Hekimoğlu Trabzon FK Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu “Olumlu bir birliktelikle Batuhan ile iyi işlere imza atacağız.”

Törende konuşan Batuhan Karadeniz ise “Trabzon’da tekrar giydiğim için teşekkür ediyorum. Kolej takımındayız, inşallah bir üst lige taşıyacağız ondan sonra da Süper Lig’e taşımak istiyoruz. Böylesine büyük ailede forma giymekten mutluyum. Hiçbir yerde olmadığı gibi buradan da dik ayrılmak istiyorum. Bizim hedefimiz şampiyonluk. 

Semih Hekimoğlu “2 yıllık sözleşme yaptık. Buradaki hedef 1 yıllık hedef değil. 1. Lige çıkmak istiyoruz, Süper Ligi de ekleyebiliriz, bu şekil sözleşme imzaladık bu da ciddiyetimizi ortaya koyuyor. Şu an için transferi %60 tamamlamış oluyoruz nokta transferlerimiz olacaktır. 

Batuhan Karadeniz “İnsanların hayatında keşkeleri vardır sahada her zaman performans verdim. Bir tek Trabzonspor’da memleketimin takımında veremedim. İçimde bir burukluk kalmıştır. Orada yapamadıklarımı inşallah burada yaparım. İnsanların hayatında keşkeleri var, gençliğin verdiği cehaleti durduramıyoruz. Fazla söyleyecek bir şey yok sahada söyleyeceğiz. İnşallah beyaz sayfayı bozmadan bize güvenenleri yarıda bırakmadan devam ettiririz. 

Tesisleri gezdim, çok beğendim, Süper Lig’de birçok takımda olmayan tesislere sahip bir kulüp. Başkanın niyetini anlıyoruz futbolcuya bir değer veriliyor. Bunu tesislerle gösterebilirsiniz. Bu çok önemldir, profesyonelce işleyen bir alt kulüp olması gurur veren bir olay. Bu takım mutlaka başarılı olacak. Bu başarıda katkımız olunca çok mutlu olacağız inşallah”