61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel- Trabzonspor’un River Plate takımından kadrosuna katmak için uzun süredir girişimlerde bulunduğu Enzo Perez transferinde gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Bordo Mavili takıma gelmeyi kabul eden ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile görüşen Perez’in transferinde bonservis sorunu yaşandı.

ŞARTLARDA ANLAŞILMIŞTI

Gelen bilgilere göre Trabzonspor’un yıllık 1,3 milyon Euro’luk teklifini kabul eden Perez için 250 bin Euro civarında imza parası ödenecekti. 

BONSERVİS ÖDEMEK İSTEMİYOR

34 yaşındaki Arjantinlinin Trabzon’a gelişi beklenirken River Plate kulübünden dikkat çeken hamle geldi. Oyuncu için bonservis talepleri olduğunu Bordo Mavililere aktaran Arjantin ekibinin bu hamlesi geri adım attırdı. 1 ay sonra 35 yaşına girecek oyuncu için bonservis ödemek istemeyen Bordo Mavili kulüp oyuncuya “sorunu çöz, öyle görüşelim” yanıtını verdi. 

Kırmızı kart cezası nedeniyle takımının 2-0 kaybettiği İndependiente mücadelesinde forma giyemeyen Perez’in net kararını ilk maçı 3-0 kaybettikleri Libertadores Yarı Finali’nden sonra bildireceği gelen bilgiler arasında.