61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’da Rizespor ile oynanan mücadelede Aşil tendonu kopan Ogenyi Onazi’nin sağlık durumu ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

61saat.com'dan Hasan Tüncel'in haberine göre: Ağır bir sakatlık geçiren ve İstanbul’da tedavi olan Nijeryalı oyuncu yeniden İstanbul’a gitti. 

Oyuncunun İstanbul’a gitmesi yeninden mi bıçak altına yatacak söylentilerini de beraberinde getirdi. 

25 yaşındaki oyuncunun sağlık durumu ile ilgili 61saat.com’a açıklamalarda bulunan Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven ‘Oyuncumuzun tedavisi sürüyor, kontrol amaçlı İstanbul’a gitti. Herhangi bir bıçak altına yatma durumu yok. Orada ameliyat olduğu için doktoruna görünmesi gerekiyor. Kontrollerini tamamladıktan sonra yeniden Trabzon'a dönecek. Amacımız 15 Haziran’a yani kamp dönemine kadar yetiştirmek. Tabi vücudunda yaralar var, o konuyla ilgili cildiyeye gidecek. Oyuncumuzu yeni sezona hazırlamak istiyoruz.’ dedi.

Oyuncunun sürekli seyahat halinde olmasının zarar verip vermeyeceği ile ilgili konuşan Güven ‘Belli bir noktadan sonra oyuncu özel ayakkabılıları ile gezebilir. Bu süreç zarfında kendi vücudunun kontrolünü de sağlamalıdır'