61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel- Trabzonspor’da göreve başlayan Abdullah Avcı ilk iş olarak altyapıdan oyuncuları A takıma dahil etmişti..

U19’da boy gösteren Kerem Baykuş, Ahmetcan Kaplan, Süleyman Cebeci, Kaan Moradoğlu ve Taha Tunç, Farukcan Genç gibi oyuncular A Takımla çalışma temposuna girmişti.

HAKAN YEŞİL'İ A TAKIMA ALDI

Avcı, daha sonra topladığı referanslarla birlikte U19 takımında forma giyen milli futbolcu Hakan Yeşil'i altyapıdan çağırdı. 

Bordo Mavili takımla 1 haftadır antrenmana çıkan Yeşil, Avcı tarafından takıma “Hakan artık bizimle çalışacak” şeklinde tanıtıldı. 

18 YAŞINDA ÖN LİBERO

18 yaşında 1.81 boyundaki ön libero A takımla birlikte çalışmalarına devam ederken Avcı'ya kendini ispatlamak için mücadele veriyor. Pandemi nedeniyle yaşanan yoğun maç temposunda genç oyuncuların şans bulma ihtimali artarken Hakan'ın mevkisi gereği şansı bir adım daha önde görünüyor. Ön libero pozisyonunda görev yapan Yeşil ayrıca merkez orta saha pozisyonunda da kendini gösterebiliyor.

MİLLİ TAKIMDA KAPTAN

Altyapıda gösterdiği başarıyla bir üst yaş milli takımlarında oynayan Diyarbakırlı oyuncu geçtiğimiz yıl sakatlık yaşamasına rağmen 19 maçta fora giymişti. Yeşil ayrıca Türkiye U19 milli takımında da kaptan olarak görev yapıyor.