Vucatron Global Başarıyı Hedefliyor

Ahmet Serdar Canıbek tarafından Türkiye merkezli olarak kurulan yazılım şirketi Vucatron, global çapta başarıyı hedefliyor. Yeni hayata geçirilen ve dijital dünyaya yeni bir soluk getirecek olan şirket hakkında genç girişimci Ahmet Serdar Canıbek oldukça iddialı.

“Global Başarıyı Hedefliyoruz”

Genç girişimci Ahmet Serdar Canıbek tarafından hayata geçirilen Vucatron, dijital dünyaya yeni bir soluk getirmek için faaliyetlerine başladı. Son olarak Canıbek, firması hakkında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescil ve onay alındığını bildirdi. Bunun üzerine açıklamalarda bulunan Ahmet Serdar Canıbek markasının alanında önemli başarılar elde edeceğine dikkat çekti. Canıbek şu ifadeleri kullandı: “Vucatron sadece Türkiye’de değil, projeleri ve sunduğu profesyonel hizmetler sayesinde dünyada da adından söz ettirecek.”

Dijital Dünya İçin Yeni Bir Soluk

Ahmet Serdar Canıbek ayrıca firması hakkında şu ifadeleri kullandı: “Vucatron dijital dünyaya yeni bir soluk getirmek için çok iddialı bir şirket. Bu kapsamda atacağımız her adım için çok fazla çalışma gösteriyor, büyüme hedefine her zaman yaklaşmak istiyoruz. Her şeyin sorunsuz gitmesi halinde bu alanda Vucatron’un önemli başarılar elde edeceğine inanıyorum” dedi.

Ahmet Serdar Canıbek aynı zamanda şirketinin etkisinin vizyonuna ve titiz çalışmaya borçlu olduğunu da sözlerine ekledi.