Antalya’da Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 19’uncusunu düzenlediği yaz şenlikleri bin 800 rakımlı Feslikan Yaylası’nda başladı. İki gün sürecek şenliğin ilk gününde Bengü sahne aldı.
Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 19’uncusunu düzenlediği Konyaaltı Yaz Şenlikleri Antalya’nın bin 800 rakımlı Feslikan Yaylası’nda başladı. Şenliğe CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hukukçu-yazar Vural Savaş ve yaklaşık 10 bin vatandaş katıldı. İki gün sürecek şenliğin ilk gününde şarkıcı Bengü ve Volkan Konak sahne aldı. Sahneye ilk çıkan Bengü, şarkıları ile hayranlarına güzel bir akşam yaşattı. Sisli ve 20 derece havaya rağmen vatandaşlar doyasıya eğlendi.
Şenliğin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşlara seslenerek kendisine oy veren seçmenlerinin sayesinde bu yıl yaz şenliğinin 19’uncusunu düzenlediklerini kaydetti. Daha yapacak çok işlerinin ve güzel günlerin olduğunu belirten Başkan Böcek, “Bana verdiğiniz oyları namusum gibi 3 dönem korudum. Bu dönem de korumaya devam edeceğim. Daha güzel işlerde ve güzel günlerde bir arada olacağız. Bizlere bu vatanı emanet eden şehitlerimizi de minnetle anıyorum” dedi.
Açılış konuşmasının ardından sahne alan Bengü, şarkıları ile izleyicileri büyüledi.
Konser sonunda CHP Antalya Milletvekili Acar ve Belediye Başkanı Muhittin Böcek, gecenin anısına Bengü’ye çiçek ve plaket takdim etti.
(İHA)