Forum Trabzon AVM içerisindeki tüm mağazalardan 16 Aralık 2011–29 Şubat 2012 tarihleri arasında toplamda 100 TL ve katları ( her 100 TL’ye 1 çekiliş hakkı ) tutarında alışveriş yapıp fişleri ile birlikte kampanya standına gelen ziyaretçiler 2012 Model Grand Cherokee kazanma şansı yakalayacak.

Her 100 TL için 1 adet şifre bulunan çıktı verilecek olan katılımcılar, bu çıktı üzerindeki şifreyi ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte tüm GSM operatörlerinden 5899 no’lu numaraya eksiksiz göndermeleri veya facebook (www.facebook.com/forumtrabzonavm) adresine kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Tüm operatör kullanıcılarının kampanyaya katılım, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilecek. Facebook sayfasından katılımlar ise ücretsiz olup, geri bildirimler yine facebook üzerinden yapılacak.

18 yaşını dolduran herkesin katılabileceği kampanyaya katılım koşullarına ilişkin ayrıntılı bilgi Forum Trabzon Danışma Standından, www.forumtrabzon.com web adresinden veya (www.facebook.com/forumtrabzonavm.) facebook adresinden alınabilecek.