Eşi Ivana Sert’e, en yakın arkadaşı Hatem Yavuz ile ilişkisi olduğunu öne sürerek boşanma davası açan, ardından da Hatem Yavuz’a, “Evinde bir kızla uygunsuz görüntülerimi çekti. Bana tuzak kurdu” diye suçlayıp mahkemeye başvuran işadamı Yurdal Sert, Beykoz Adliyesi’nde suçladığı arkadaşıyla biraraya geldi. Duruşmada iki eski dost birbirlerini suçladı. Yavuz, Yurdal Sert’in kendisine iftira attığını belirterek, “Ivana’yı çıplak görsem dokunmam” dedi. Duruşma Ivana Sert’in dinlenmesi için ertelendi.

BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

Arkadaşının uygunsuz görüntülerini çektiği için 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Hatem Yavuz, Yurdal Sert ile sürekli hovardalık yaptıklarını belirterek, “Yurdal ile 15 yıllık arkadaşlığımız var. Ben boşandıktan sonra benim evimde sık sık kızlarla birlikte olurduk. O akşam da yine üç tane kız vardı evde. Ama o akşam gelen kıza adeta âşık oldu. Geceliği 1000 Euro’ya anlaştı. Evde bütün kapılar açıktı. Kızla birlikte olurken kendisini görüntülememi istedi. Görüntüler izlendiğinde haberli bir çekim olduğu ortaya çıkacaktır. Sabah görüntüyü bir belleğe aktarıp kendisine verdim” dedi.

Eski dostundan şikâyetçi olan Yurdal Sert ise, Hatem Yavuz’un iki yıl önce eşi Ivana ile ortak iş yapmaya başladıktan sonra çok değiştiğini belirterek, “Ailece görüşürdük. Eşimle ortak olunca değişti. Bir gün eşimin bilgisayarında mail’lerini gördüm. Benden boşanmasını istiyor, ona layık olmadığımı söylüyordu. Mail’lerdeki görüntülerden bahsediliyordu. Ivana’nın makyaj masanının üzerindeki kutuda flaş bellek buldum. İçinde ‘yurdal ve kızlar’ yazıyordu. İzlediğimde bana tuzak kurulduğunu gördüm ve boşanma davası açtım” dedi.

IVANA SERT TANIK OLARAK DİNLENECEK

Ivana Sert, tanık olarak dinlenecek Hâkimin uzlaşma çağrısına iki arkadaş olumsuz yanıt verirken, Yavuz’un avukatı Fatih Volkan, görüntülerin haberli çekildiğine dair resim karelerini hâkime sunarken, Yurdal Sert’in avukatı da görüntülerin mahkemede izlenmesi halinde tuzak olduğunun ortaya çıkacağını belirtti. Hâkim olayla ilgili Ivana Sert’in tanık olarak dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.