Yeni filmi Secret Superstar’ın tanıtımı için Kültür ve Turizm Bakanlığının davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Bollywood yıldızı Aamir Khan, Ankara Cermodern’de hayranlarıyla buluştu. Khan en çok beğendiği Türk yemeğinin menemen olduğunu söyledi.

Dünyaca ünlü Bollywood yıldızı Aamir Khan, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettikten sonra Ankara Cermodern’de hayranlarıyla buluştu. Türkiye’de gördüğü sevgi ve ilgi için teşekkürlerini sunan Khan, "Bu gezideki amacım, olabildiğince çok sayıda hayranımla tanışmaktı. Benim Türkiye ile ilgili ilk izlenimim buraya geldiğimde olmadı. 5 yıl önce sosyal medya üzerinden, sizlerden aldığım sevgi, saygı mesajlarıyla ben zaten Türkiye’yi çok güzel şekilde tanıdım. Ama buradaki ilk izlenimim, sizlerin çok sıcak ve sevecen olduğunuz. Bir gün daha buradayım, en çok merak ettiğim şeylerden biri Maraş dondurması. Hindistan’da ve dünya ile aynı anda filmim Türkiye’de de vizyona girecek” dedi.

“EN ÇOK BEĞENDİĞİM YEMEK MENEMEN”

Filmin içeriği ile ilgili bilgi veren Khan, “Film 14 yaşında çok yetenekli ve şarkıcı olmak isteyen genç bir kızın hikayesi. Ama bu kız özgür olamadığı bir ortamda yaşıyor. Özgürlüğüne, hayallerine kavuşmayı kovalayan bir kız. Şuan bu kalabalıkta bile çok sayıda genç kız görüyorum. Yani bu film sizlerin, hepimizin hikayesi” diyerek filmin fragmanını hayranlarıyla birlikte izledi.

Hayranlarını şarkı söyleyerek coşturan Khan, programa hayranlarından birkaç soru alarak son verdi. Gelen soruları yanıtlayan Khan, "Türk mutfağına bayıldım. En çok beğendiğim yemek menemen. Çok kez deneme şansım oldu. Anıtkabir’i ziyaret ederken çok duygulandım. Çok büyük bir öndere sahip olduğumuzu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Khan, hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı da çekindi.

(SFP-CC-Y)