Antalya’nın Alanya ilçesindeki yazlığında, Alman uyruklu komşusunun pitbull cinsi köpeğini şikayet ettiği gerekçesiyle hayvanseverler tarafından tepki alan sinema sanatçısı Ahu Tuğba, açtığı davanın ilk duruşmasına katıldı.
Sinema sanatçısı Ahu Tuğba, Mahmutlar mahallesindeki yazlığında Alman uyruklu komşusunun “Pitbull” cinsi köpeğini şikayet ettiği iddiasıyla hayvanseverlerin tepkisiyle karşılaşmıştı. Bu nedenle 18 Mart 2012’de şikayette bulunan Tuğba, bugün Alanya Adliyesi’nde görülen davanın ilk duruşmasına katıldı.

”BANA İFTİRA ATILMIŞTI”
Adliye girişinde iddiaları yanıtlayan Ahu Tuğba, "18 Ekim 2012’de bana atılan büyük iftira bugün 2014 yılında karşıma çıktı. Bu köpeği şikayet etmediğim halde bana iftira atılmıştı. Hayvanseverler toplanmış ve bana haberim olmadan tepki göstermişti. İzzet-i nefsimle, namusumla ve şerefimle oynamaya kalkmışlardı. Köpeği bahane ediyorlar. Altında başka şeyler var. Bana şahit olan kişiye 30 kişi saldırmış, arabasını testereyle yarmışlar. Ayrıca evini elinden almak için mahkemeye vermişler. Bana bu iftiraları atanlara sesleniyorum, adalet ölmedi. Mafyalıkla bu işler çözülmez, ben devletime, hakim ve savcılarımıza, adalete güveniyorum” dedi.
(İHA)