Barok Diamond Kuruluşunun 50. Yılını 19-29 Ekim Tarihleri Arasında Bakırköy Titanic Hotel’de Kutluyor. Etkinliğe magazin dünyasından tutunda sosyal medyadan yakından takip ettiğimiz birçok isim katılacak.

Altın ve Mücevher Fırsat Günleri Nerede ve Kimler Katılıyor?

Etkinlik boyunca Ebru Destan, Damla Ersubaşı, Merve Aydın, Özge Özel, Açelya Akkoyunlu, Ebru Severtürk, Sena Sever, Feyza Hakyemez ve birçok özel isimle karşılaşabilirsiniz.

Kutlama, 12. Altın ve Mücevher Fırsat Günleri Kapsamında Tüm Mücevherlerde Geçerli Net %50 İndirimi Kapsıyor.

Neden Pırlanta ve Altında Net %50 İndirim Uygulanıyor?

Son iki aydır düzensiz seyir izleyen altın fiyatlarının tekrar yükselişe geçmesiyle Barok Diamond, 12. sini düzenlediği Altın ve Mücevher Fırsat Günleri’n de net %50 indirimle hem ekonomiye katkı sağlıyor hem de altına yatırım yapmak isteyen tüketiciler için güvenli liman talebini karşılıyor ve mücevher severler içinde cazibe merkezi oluyor.

Tüm koleksiyonunu etkinlik alanında %50’ e varan indirimle satışa sunan Barok Diamond özellikle yoğun talep gören ve piyasaya göre ciddi uyguladığı 18 ayar yarımtur pırlanta yüzüğü 4.800 TL’ yerine 2.200 TL’ye ve 18 ayar yarımtur pırlanta kelepçe bilekliği 22.000 TL yerine 10.500 TL’ye satışa sunuyor.

Etkinlik alanında 50.yıl kutlamasına özel net %50 indirim uygulanacak ürünlerden;

  • HRD sertifikalı 18 ayar özel tasarım yüzük 500 TL yerine 56.350 TL’sına,
  • 14 ayar altın beştaş yüzük 280 TL yerine 640 TL’ sına
  • 18 ayar pırlantalı citrine takım 000 TL yerine 9.500 TL’ sına

satışa sunuluyor.

Barok Diamond Kimdir?

Barok Diamond garanti sertifikalı, modaya uygun pırlanta ve mücevherler ile saat 9.30 – 21.00 arası tüm ziyaretçilerini bekliyor. Girişlerin ücretsiz olduğu organizasyonda, 50 metrekarelik çok özel tasarımların ve yeni koleksiyonların sergilendiği VIP salon ve maksimum güvenlik anlayışının ön planda tutulduğu 400 metrekarelik etkinlik alanı bulunuyor.

Dünyanın en büyük kuyumculuk ülkesi olmayı hedefleyen Türkiye için büyük önem taşıyan Barok Diamond 12. Altın ve Mücevher Fırsat Günleri renkli mücevherleri, pırlantaları, incileri, yakutları ve zümrütleri ile kadınların zarafetlerine şıklık katıyor. Barok Diamond, AB ve TSE standartlarına uygun olarak kalite garantisi ile satılan her bütçeye uygun on binlerce mücevheri, kredi kartına 4 eşit taksitle ödeme imkânı sunuyor.

Barok Diamond Mardin Midyat’ın kültüründen yoğrularak günümüze kadar süregelen yarım asırlık tecrübesiyle ürünlerini bir sanat eserine dönüştürerek kadınların beğenisine sunuyor. Özel tasarımcılarının ellerinden çıkan modaya uygun, yenilikçi ve özel tasarımlarıyla takı modasına yön veren Barok Diamond’ın Kapalı Çarşı’da, Bakırköy Carousel AVM’inde, Bakırköy’de ve İspanya Molorca’da mağazaları bulunuyor.

Detaylı Bilgi ve İletişim İçin: www.barokdiamond.com