ADL ilkbahar-yaz koleksiyonu çekimleri için fotoğrafçı Lara Sayılgan’a poz veren Brezilyalı model Ana Beatrix Barros, çekimlerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Barros, "Türkiye’ye daha önce birkaç kez geldim. Yemekleri, mimarisi, insanları güzel. Türkiye’yi çok seviyorum" dedi.

Türkiye’ye daha önce tatil için de geldiğini, bir keresinde sahilleri tekneyle dolaştığını aktaran Barros "Sultanahmet Camisi’ni, Mısır Çarşısı’nı gezdim, Kapalıçarşı’da alışverişe de çıktım. Mücevheri çok severim.

Kapalıçarşı’da alışverişten çok zevk alıyorum. Şu anda İstanbul karlı, soğuk ama böyle de çok güzel. Yine de yaz aylarında tekrar gelmek isterim" şeklinde konuştu.

Türklerin ve Brezilyalıların birbirlerine benzediğine işaret eden Barros, "İki ülkenin insanları da sıcak, dost canlısı" dedi.

Türkiye’de pek çok hayranı olduğunu belirten Ana Beatrix Barros, özellikle twitter’da çok sayıda Türk takipçisi olduğunu söyledi.

ADL koleksiyonu çekimleri için Türkiye’de bulunduğunu hatırlatan Barros, "ADL, uluslararası bir marka. Zaten tanıyordum. Türkiye’nin en iyi tasarımcısıyla çalışıyorlar. Her şey çok güzel" ifadesini kullandı.

Ayak bileğindeki ay-yıldız dövmesine de açıklık getiren Barros, "Bu bir tür aile sembolü" dedi.

Barros, ay-yıldız dövmesi yaptırmadan önce Türk bayrağını da gördüğünü ve çok sevdiğini söyledi.

Basın toplantısının sonunda ADL tarafından kendisine nazarlık hediye edilen Barros, nazarlıklara çok meraklı olduğunu, evinde de her köşede nazarlık bulunduğunu kaydetti.