Trabzonlu boksör üç kemer sahibi Selçuk Aydın, WBC Orta Sıklet Dünya Gümüş Kemer Şampiyonluğu unvanını korumak için Hayri Gür Spor Salonu'nda Romonyalı boksör Jo Jo Dan ile karşı karşıya geldi. 4 bini aşkın seyircinin önünde yapılan müsabakayı Selçuk Aydın, üç hakemin de ortak kararıylakazanarak Dünya Şampiyonluk kemerini korumayı başardı. Masa hakemleri 113-112, 113-112, 115-111'lik skorla Selçuk'un lehine karar verdi. Bu arada maçıTrabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzonsporlu yöneticiler,Yönetmen Fatih Akın, Ordusporlu futbolcu Fatih Tekke ve çok sayıda davetlide izledi. Maç sonunda Selçuk Aydın, Türk Bayrağı ve Trabzonspor atkısıyla birlikte basın mensuplarına galibiyet pozu verdi. Selçuk Aydın bu galibiyetle bugüne kadar yaptığı 23 maçın tümünükazanmış oldu. 
Aydın'ın rakibinin ise aldığı darbeler sonucu hastanelik olduğu kaydedildi. KTÜ'de tedavi altına alınan Jo Jo Dan'ın memleketi Romanya'da tedavisine devam edilmek istendiği öğrenildi. 

Türk boksör Erkan Teper de, Selçuk Aydın'dan önce çıktığı ringde Amerikalı rakibini mağlup ederek çıktığı 9'ncu karşılaşmadan da galip ayrıldı. Gecede ayrıca WBO Avrupa şampiyonluğu için Çek boksör Ondrei Pala ile Amerikalı Darnell Wilson karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı sayıyla kazanan Ondrei Pala, kemerini takarak büyük sevinç yaşadı. Gecenin diğer dövüşünde ise Alman boksör Benjamin Simon, Belaruslu rakibi Ruslan Rodivich'i nakavtla mağlup etti.