Bir bayan kot gömlek çok yönlü bir gardırop oluşturmak için kullanabileceğiniz her stilde hünerdir. Denim gömlekler, sıklıkla "sahip olmanız gereken klasik parçalar" listelerindedir. Bu nedenle, birçok genç kadının dolabında zaten bir kot gömlek vardır. Bununla birlikte bu gömlek çok yönlü olmasına rağmen, dolaşmak için bir alt kombin parçası seçmek zor olabilir.

3 Kot Gömlek Kombin Önerisi

  • Açık renkli kot gömlek ve koyu renk Jean: En kolay ve bildik bayan kot gömlek eşleştirmesidir. Farklı dokunuşlar için camel veya taba renkli çanta ve kemer ile kullanın.
  • Koyu renkli gömlek ve açık renk denim pantolon: Cesur giyimi seviyorsanız, eskitme veya yırtık kot pantolonlar ile deneyin.
  • Siyah kot ve denim gömlek: Siyah kot zaten herhangi bir gömlek ile giyilebilir. Gömlek rengini 2-3 ton açık tutmakta yarar var.  

Kot gömlekler rahat stil parçaları olmakla birlikte inanılmaz dayanıklıdır. Yıllarca kullanabileceğiniz zamansız kot gömlek için http://tr.uspoloassn.com/bayan-kot-gomlek/ adresinde trend ve kaliteli modeller bulabilirsiniz.