Sunucu Tanem Sivar'dan ayrıldıktan sonra kalbini aşka kapatan Beyazıt Öztürk, aradığı mutluluğu aylar sonra buldu. Yakışıklı şovmen, şimdilerde bir komedi dizisiyle yıldızı parlayan Tuğba Sarıünal'la yeni bir aşka yelken açtı. Yaklaşık 1 aydır gizli bir ilişki yaşayan çiftin buluşma adresi ise salaş balıkçılar...

JEST ÜSTÜNE JEST
Gönlünü kendisinden 19 yaş küçük Sarıünal'a kaptıran 43 yaşındaki Beyazıt Öztürk, genç aşkının bir dediğini iki etmiyor. Ünlü şovmenin yakın çevresi; Beyazıt Öztürk'ün Tuğba Sarıünal'ı hediyelere boğduğunu söylüyor. Güzel oyuncu ise sevgilisinin jestleriyle havalara uçuyor.

MALDiVLER'E ÖZEL DAVET!
Bir reklam çekimi için önümüzdeki günlerde yine Maldivler'e gidecek olan Beyazıt Öztürk, bu iş seyahatine Tuğba Sarıünal'ı da davet etti.

Seksi oyuncu, dizi çekimlerinden fırsat bulur bulmaz soluğu şovmen aşkının yanında alacak. Maldivler, ikilinin baş başa tatil yapacağı da ilk adres olacak.

Genç model, şimdilerde rol aldığı bir komedi dizisiyle ekranlara transfer oldu. Tuğba Sarıünal, şöhret olur olmaz da kendisine ünlü bir sevgili buldu!