Cevahir Holding'in veliahtlarından, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir'in oğlu Eser Cevahir, Ahmet Köseoğlu'nun kızı Gizem Köseoğlu ile hayatını birleştirdi. Grand Cevahir Otel'de yapılan görkemli düğün törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Makedonya Cumhurbaşkanı Gorge İvanov da katıldı. Gül ve İvanov, çiftin nikah şahitliğini yaptı. Nikahı ise Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan kıydı.

Cumhurbaşkanı
Abdullah Gül, konuğu Makedonya Cumhurbaşkanı Gorge İvanov ile Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir'in oğlu Eser Cevahir'in düğün törenine katıldı. Eser Cevahir ile Ahmet Köseoğlu'nun kızı Gizem Kösaoğlu'nun hayatını birleştirdiği törende Gül ve İvanov, çiftin nikah şahitliğini yaptı.


Grand Cevahir Otel'de düzenlenen törene Gül ve İvanov'un yanı sıra Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Anayasa Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve belediye başkanları katıldı.

Düğünde iş ve sanat dünyasından da bir çok isim hazır bulundu. Ahmet Çalık, Mehmet Emin Karamehmet, Temel Kotil, Soner Yılmaz gibi iş dünyasından simalar ile Orhan Gencebay, Can Tanrıyar, Cengiz Kurtoğlu, Muazzez Ersoy gibi sanatçılar da düğüne katılanlar arasındaydı. Hadise, İsmail Türüt ve Sinan Özen ise düğünde sahneye çıkarak şarkılarını seslendirdi.

Cumhurbaşkanı
Gül törende yaklaşık 1 saat kaldı. Nikahın kıyılmasından sonra Gül salondan ayrıldı.

Tek-Art Holding Yönetim Kurulu Başkanı Soner Yılmaz'da, arkadaşı Eser Cevahir'i bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Soner Yılmaz'ın amcası Necmettin Yılmaz'da geceye katılanlar arasındaydı.