61SAAT-Sümela'nın Şifresi Filmi'nden başarılı oyunuyla göz dolduran hemşerimiz Çetin Altay'a nazar deydi. Sümelan'ın Şifresi Filmi'nde adres tarfi yaparken bir kişiyi bacağından silahla vuran ve, "Ne oldi vurip tarif etmasaydum da adama yardım etmasamiydum..!" diyerek
izleyenleri gülme krizine sokan Altay, ağrılarının artması nedeniyle geçtiğimiz gün Şişli Memorial Hastanesi'ne yatırıldı.

ULUSOY VE ALBAYRAK YALNIZ BIRAKMADI AMA...
Burada bel fıtığı tanısı ile ameliyata alınan  Altay,başarılı bir operasyonla yeniden sağlığına kavuştu. Ameliyat boyunca kendisini yalnız bırakmayan Kemal Ulusoy ve Yapımcı Emin Albayrak Altay'ın kafasına telefon ve saat koyarak fotoğraf çektiler.İkili hastane çalışanlarını kahkahaya boğarken, ameliyat sonrası gözlerini açan ALtay, çekilen fotoğrafları görünce şaşkına döndü.

BENİ RAHAT BIRAKMIYORLAR
Türkiye'nin en iyi cerrahlarından olan Trabzon Akçaabatlı hemşerimiz Profesör Doktor Yunus Aydın'a teşekkür eden Altay, "En kısa zamanda ayağa kalkacağım. Hastanede bile beni rahat bırakmıyorlar" diyerek espri de yaptı.

YENİ OYUNLA GELİYOR
Ayrıca Altay yönetmen Adem Kılıç ve Yapımcı Emin Albayrak'ın sahibi olduğu A-Protection organizasyonuyla yepyeni bir oyunla Türkiye turnesine çıkacak. Çok yakında start alacak oyunda İsrafil Köse de yer alacak.