Arabesk ve fantezi müziğin sevilen ismi Cengiz Kurtoğlu, tedavi gördüğü Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’den taburcu edildi.

Kurtoğlu, konser için geldiği KKTC’de aniden rahatsızlanarak saat 01.30 da Lefkoşa Burhan Hastanesi’ne oradan da Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Dahiliye uzmanı Yrd.Doç.Dr. Gönül Işık Şahlı, “Cengiz bey ufak bir mide rahatsızlığı ve tansiyon yüksekliği şikayeti ile hastanemize başvurdu. Uygun muayeneler ve gerekli tetkikler yapıldıktan sonra durumu stabil altında aslında 24 saat gözlem altında durmasını önerdik ama kendisini iyi hissttiğini ve çıkmak istediğini söyledi. Genel durumu iyi” dedi.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Dahiliye Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Nedim Çakır ise "Kurtoğlu’nun genel durumu gayet iyi, çıkmasında tıbben bir sakınca yok. Sadece gözlem altında kalmasını istemiştik. Programlarına rahatlıkla devam edebilir. Kendisine kurum adına da geçmiş olsun diliyorum" dedi.

Cengiz Kurtoğlu ise "Ben çok teşekkür ediyorum. Bilgi kirliliği adına da bu düzeltmeleri iyi ki yaptık. Hastenenize ve bütün ekibinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

(İHA)