‘Kuzeyin Oğlu’ lakaplı Karadeniz’in sevilen sanatçısı Volkan Konak, Maltepelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü şarkıcı, hafızalara kazınan ‘Cerrahpaşa’ şarkısını söylerken gözyaşlarına hakim olamadı.

Maltepe Belediyesi, “Cumhuriyet Benim Festivali" ile Cumhuriyet’in 94. yılını 94 etkinlikle kutluyor. Festival kapsamında sevilen şarkıcı Volkan Konak, Maltepe Gülsuyu Stadyumu’nda sevenleriyle buluştu. Konseri izlemeye gelenler arasında Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da vardı. Başkan Kılıç konser öncesi Volkan Konak’a çiçek ve Maltepeli kadınların yaptığı yaşam ağacını hediye etti. Kılıç, sanatçıların halkın sesi olduğunu ve bu seslerin asla susturulamayacağını söyledi. Kılıç, şarkıcıya yaşam ağacını takdim ederken türkülerle dolu bir yaşam dileğinde bulundu.

BABASI İÇİN YAZDIĞI ŞARKIYI SESLENDİRİRKEN AĞLADI

Konak, konserde babası Cevat Konak’ın vefatı üzerine yaptığı Cerrahpaşa şarkısını seslendirirken gözyaşlarına hakim olamadı. Şarkıcı kendisini dinlemeye gelen hayranlarını kimi zaman duygulandırırken, kimi zaman da güldürdü.Cerrahpaşa, Göklerde Kartal Gibiydim, Yarim Yarim, Aleni Aleni, Mimoza Çiçeğim gibi sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, şarkılar arasında sevenleriyle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

(Serdal Altıntepe/İHA)