Cin ve şeytan vakalarının işlendiği yerli korku filmi "Azazil: Düğüm", 29 Ağustos 2014 tarihinde vizyona giriyor.
Senaryosu Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Ammar filmi ile korku sinemasına özellikle görsel efekt anlamında bir çok yenilik getiren Özgür Bakar’ın yaptığı Azazil: Düğüm, 29 Ağustos 2014 tarihinde, 120 sinemada birden seyirci ile buluşacak. filmin yapımcılığını ise Burak Memişoğlu üstleniyor. Metafizik ve bio-enerji uzmanı olan Salih Hoca (Salih Memişoğlu), insanların bu gerçekler hakkında bilgilenmesi ve bu tür vakalarla daha bilinçli mücadeele etmeleri amacıyla, yaşadığı olayları sinema aracılığıyla daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.
“Azazil” secde etmeyi kabul etmeyen ilk şeytan. Düğüm ise seri olması planlanan Azazil filmlerinin ilk hikayesi. Film bir ilki gerçekleştirerek cin ve şeytan vakalarına bilim adamlarının bakış açılarını, doktor-hoca ikilemlerini ve birlikteliklerini de perdeye taşıyor. Çekimleri tamamlanan film, şimdi yoğun bir şekilde postprodüksiyon aşamalarını titizlikle geçiyor.

FİLMİN KONUSU
Filmin konusu ise şöyle:
"Sinem, anne ve babası vefat ettikten sonra ailesinden kalan evde teyzesi ve eniştesi ile yaşamaktadır. Üniversiteden sevgilisi Akın ile mutlu bir ilişkisi vardır. Bir gün Akın’la arabada giderlerken bir köpeğe çarparak ölümüne yol açarlar. O günden itibaren Sinem için kabus dolu anlar arka arkaya yaşanır".
Filmin durmayan temposu ve gerilimi seyirciyi müthiş bir korku seyri yaşatırken, metafizik ve paranormal olaylar üzerine başka bir bakış açısı getiriyor. Filmin oyuncu kadrosunda genç ve yetenekli oyuncular Cansu Diktaş, Tolga Akman, Nurten İnan ve Zafer Altun’a Antalya Şehir Tiyatroları ustalarından Murat Ercanlı eşlik ediyor.
(İHA)