Show TV'de yayım tarihine başladığı 23 Ekim 2017'den bugüne reytingleri alt üst eden Çukur dizisi, tüm dünyayı etkisi altına alan korona salgını sonrası çekimlerine ara verdi ve en son yayımlanan 93. bölümüyle de erken sezon finali yapmak zorunda kaldı. 

Pazartesi akşamı ekranlara geldiğinde izleyiciyi ekran başına kilitleyen Çukur'un yeni sezon çekimlerinin Temmuz ayında başlayacağı öğrenilirken gelen bir haber dizi hayranlarını şaşkına uğrattı. 

3 sezondur dizide başrol oynayan ve Selim Koçovalı karakterine hayat veren Öner Erkan'ın Çukur'a veda edeceği gelen iddialar arasında. Yapım şirketinin bu konuda resmi bir açıklaması bulunmamasına rağmen iddialar arasında Selim Koçovalı yeni yayınlanacak bölümde ölecek ve Öner Erkan projeden ayrılacak.

Öner Erkan'ın Selim Koçovalı'ya hayat verdiği fenomen dizide Perihan Savaş, Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Damla Sönmez gibi isimler yer alıyor. 

"Nejat İşler katılmıştı": Çukur'a son olarak ünlü oyuncu Nejat İşler'in katılmasıyla heyecan doruğa ulaştı. İşler, ekranların fenomen dizisinde Çağatay Erdenet karakterine hayat veriyor. 

"Barış Arduç da diziye katıldı": Dizide Koçovalılar'ın başına bela olan Erdenet ailesinden Nejat İşler Çağatay Erdenet'i canlandırırken, diziye yeni katılan oyuncu Barış Arduç ise Çağatay'ın kardeşi Arık Erdenet'i canlandırıyor. 

Çukur'un konusu nedir?

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçovalı ailesinin elindedir. Suçla bu kadar içli dışlı olsa da ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz, satılmaz. Fakat oyuna yeni dahil olan gruplar yasağı delmeye çalışırlar.

Çukur'un son bölümünde ne oldu?

Corona virüsü nedeniyle diziler seti durdurdu ve uzun süredir tüm oyuncular da herkes gibi evinde… Çekime devam eden dizilerden biri de Çukur. Ama dizi sete dönmedi ve evden çekim yaptı. Bugün yayınlanacak yeni bölümde oyuncular, kendi imkanlarıyla evlerinde çekim yaptı. 

Yamaç’la ağabeylerinin arasındaki gerilime Vartolu’nun dahil oluşu ile Karaca ve Azer’in gizli ilişkisinde yaşanacakları izleyeceğiz.

Yamaç bir çare bulmak için Vartolu'ya danışacak. Vartolu'dan aldığı fikirle eski bir dostundan yardım isteyen Yamaç, Cumali ve Selim'den istediği tepkiyi alamayacak. Koçovalı kardeşler sorunlarını yine kendi yöntemleriyle çözmeye karar verirken hapishanedeki Vartolu olanlara müdahale edemeyecek.

Gizli görüşmelerine devam eden Azer ve Karaca'nın bir karar vermeleri gerekecek. Akın ise Songül'e yaklaşmak için bir adım atacak. Koçovalı kardeşler diğer sorunlarını çözmeye çalışırken, yeni düşmanları Arık Böke Erdenet'le ilgili ulaşacakları yeni bilgi merak konusu olacak.

Öner Erkan Kimdir? 

Öner Erkan, 4 Ocak 1980 tarihinde İzmir’de doğdu. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamış, Bahçeşehir Üniversitesi'nde ise yüksek lisans yapmıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2002 yılında rol aldığı Kuzenlerim dizisi ile yaşamış; Mutlu Ol Yeter, Üsküdar'a Giderken, Yalan Dünya, Deli Saraylı, Kahve Bahane, İki Aile, Aşk Her Yaşta, Canım Benim ve Avrupa Yakası dizilerinde rol almıştır.

Öner Erkan; İtirazım Var, Böcek, Mutlu Aile Defteri, Hırsız Var, Bornova Bornova, 7 Kocalı Hürmüz, Kağıt, Son Osmanlı Yandım Ali ve Organize İşler filmleri ile sinema dünyasında da yerini almıştır.