GRUPBİLMEMNE; Doktorlar tiyatro grubu Ankara turnesini gerçekleştirdi. Yoğun kış şartlarına rağmen, Ankaralıların gönlünü ısıtan grup, soğuk kış gününde sıcak bir hava estirdi.

Özellikle Trabzon’lu milletvekillerin  ve iş adamlarının da  ilgi gösterdiği ”Kalp Krizi Değil, Gülme Krizi” adlı oyun başkentten tam not aldı.

Trabzonlu Ankara Milletvekili, TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı, Prof. Dr. Cevdet Erdöl oyuncuları tebrik ettikten sonra,”Bize Her yer Trabzon” sloganıyla seyircilere seslendi.

 

CHP milletvekili Volkan Canalioğlu, Ankara’da sanatsal tiyatro etkinliğini Trabzon’dan gelen oyuncuların yapmasından çok memnun kaldığını ve bu tür faaliyetlerin  devamının gelmesini arzu ettiğini söyledi.

Sebat Proje Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Öztürk; sanatsal bir etkinliğe katkıda bulunmaktan dolayı memnun olduğunu, kara kışa rağmen katılımın iyi olduğunu söyledi. Oyundan çok etkilendiğini ve Mart ayı sonunda “GrupBilmemNe” oyuncularını tekrar Ankara seyircisi ve Trabzonlu  hemşerilerimizle  buluşturacakları müjdesini verdi.


Grup Bilmemne “Kalp krizi değil, Gülme Krizi” yönetmeni Dr. İsmet Eraydın yaptığı açıklamada; Önceleri büyük şehirlerden taşraya tiyatroların geldiğini fakat kendilerinin bu çarkı ters çevirmelerinden, mutluluk duyduğunu, belirtti.

Artık taşradan da büyükşehirlere tiyatro oyununun gitmesinin mutluk verici olduğunu kaydden Eraydın; Mart ayında İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara, Malatya turnelerinin müjdesini verdi.

Oyuncular Koral Koç, Ali Kemal Yılmaz, Zeki Kanber, Ahmet Özbaysal ve Yaşar Eraydın, Ankara seyircisinin ve hemşerilerinin sıcak ilgisinden memnun kaldıklarını belirttiler.