Ünlü türkücü, TRT’deki yeni dizisi için rol arkadaşı olarak Ece Uslu’yu istedi...

Yavuz Bingöl, TRT1 için “Bulutların Ötesinde” isimli diziyle anlaşmaya vardı. Bir lisede geçen olayları konu alacak olan dizi için bölüm başına 40 bin liraya anlaşan ünlü sanatçı partner olarak Ece Uslu’yu istedi. 9 yıl önce Ece Uslu ile oynadığı ‘Zerda’ dizisi çok uzun soluklu olunca Bingöl, Plato filme Ece Uslu’ya çalışmak istediğini söyledi. Bu sırada Uslu da yine aynı yapım şirketiyle bir gençlik dizisi M.U.C.K için anlaşma hazırlığındaydı.

20 BİN LİRAYA ANLAŞTI

Şirket yetkilileri Uslu’ya Bingöl’ün kendisini çok istediğini ve birlikte oynamak için tüm şartları kabul ettiğini söyledi. Uslu, bunun üzerine Zerda dizisinde çok iyi ikili oldukları ve başarılı bir reyting yakaladıkları için teklifi kabul etti. Oyuncunun Yavuz Bingöl’le oynamak için haftalık 20 bin liraya anlaştığı belirtildi. Bu anlaşmadan çokmemnun olduğunu söyleyen Uslu, “İkimiz de birbirimizin oynayacağını duyunca çok heyecanlandık. İzleyicilere yine güzel bir aşk hikayesi anlatacağız” dedi. Dizilerde oynamanın yorucu olduğunu söyleyen Uslu, çalışmanın kendisine enerji verdiğini de sözlerine ekledi.

YİNE BİR AŞK HİKAYESİ

TRT’deki yeni dizi Bulutların Ötesinde’de Ece Uslu bir okul müdürünü, Yavuz Bingöl ise spor hocası Bekir Aksu karakterini canlandıracak. Dizide Uslu ile Bingöl, sürekli birbirleriyle mücadele edecek. Ancak ikili çevrelerinin farkına vardığı, kendilerinin ise bir türlü itiraf edemediği duygusal bir bağla dikkat çekecekler.