Moda rüzgarını kadınların çok daha yakından takip ettiği aşikar olduğu için bu yazımda sizlere sezonun en iyi çanta modelleri, trend renkler ve çeşitli çanta firmaları hakkında bilgi vermeye çalışacağım.

Renk tercihlerinden başlayacak olursak kış aylarında, güneşi daha az soğuğu daha fazla gördüğümüz bu aylarda genel olarak mat renklere yönelim daha fazla olmakta.

Hal böyle olunca sezonun en çok tercih edilen renkleri mat siyah, pudra , gri, krem ve daha pastel ağırlıklı renkler olmakta.

Genel olarak da çevrenizi gözlemlerseniz şayet mat ve pastel renk kullanımının daha fazla olduğunu kendiniz de fark edebilirsiniz.

Kadınların çok göz alıcı renklerden uzak durduğu bu dönemlerde elbiseleriyle kombinledikleri çantalarında da yine aynı tercihte bulunduklarını görüyoruz.

Renk tercihlerinin sezona göre değişmesi ile tabi ki çanta firmaları da ağırlıklı olarak yeni modellerinde en çok tercih edilen bu renkleri kullanmakta.

Gelelim sezonun en çok tercih edilen çanta modellerine; bu sene peluş çanta modelleri bildiğiniz gibi aslında tam bir trend modeldi. Gözlemlediğimizde peluş çantaların kış sezonunda da ilgiyi kaybetmediğini görebiliyoruz.

Dış materyalinin yumuşak ve kürklü olması kış ayı gibi soğuk havalarda iç ısıtıcı gibi bir algı yaratmış olabilir bu peluş çantalar emin değiliz bundan ama kadınların ilgisini çektiği aşikar.

Peluş çanta modellerinin dışında yine kadınların yeni sezonda sırt çantalarına özellikle pudra ve pembe renkteki sırt çantalarına ilgisinin arttığını görebilmekteyiz. Sezonun trend renk ve çanta modellerini belirlediğimize göre aklımızda tek bir soru kalıyor o da çanta alışverişimizi nereden yapacağımız.

Bu sezonda sıkça karşıma çıkan ve detaylı araştırıp inceleme fırsatım olduğu Cantamall firmasını tavsiye edeceğim size.

Çanta, valiz , cüzdan gibi ürün gruplarında iddialı modeller satışa sunan firma ürün yelpazesi olarak çok geniş seçenekler sunmakta müşterilerine.

Ürünlerini incelediğim zaman sezon renklerini ve trend modellerini barındırdığını söyleyebilirim. Çeşitli mecralarda yaptığım araştırmalarda ise oldukça güvenilir bir firma olduğu kanısı oluştu bende.

Tabi ki tercih yine sizin olmakla beraber ben yine de www.cantamall.com sitesine bir göz atmanızı tavsiye ederim.