Genel olarak bir suç soruşturması içeren tüm filmlere verilen ad olan polisiye, suç, suçlu ve araştırmacı objeleri ile sizlere sunulmaktadır. Zaman veya mekanla bağlantılı olmadan yapılabilecek bu film çeşidi, birçok gizem ve aksiyon severi etrafına toplamıştır.

Sinema evreninde oldukça sevilen bu polisiye filmler, izleyici kitlesini her geçen gün biraz daha arttırmaktadır. Pek çok farklı polisiye film seçeneği bulunan polisiye filmler izle sayfasını incelemenizi öneririz. Bu yazımızda sizlere İMDB tarafından belirlenen en iyi birkaç polisiye filmini sunacağız.

Bu filmlerde birçok sır, gizem ve gerilim yer almaktadır. Eşsiz hikayeler, başarılı oyunculuklar ve sıra dışı kurgular ile karşınıza çıkan bu filmler, her döneme damga vurmayı sürdürüyor. Çoğu polisiye filmi, içerisinde aksiyon, gizem veya gerilim gibi türleri de sizlere yansıtmaktadır. Suç ve gizem harmanı ile karşınıza çıkan bu filmler ile vaktinizin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.

Önerilen Polisiye Filmler

Polisiye filmler yazarak ulaşabileceğiniz bu film türü arasında, herkesin de bildiği pek çok film yer almaktadır. Bu filmlerden bazıları Sherlock Holmes serisi, 1995 yapımı Yedi filmi veya 1997 yapımı Köstebek filmi olarak karşınıza çıkmaktadır. Alanında bir şaheser olarak karşınıza çıkan bu filmlerde, gerilimi ve gizemi damarlarınızda hissedeceksiniz.

Başrolünde Robert Downey Jr.'ın oynadığı eşsiz Sherlock Holmes serisinde, Britanya'lı bir kahraman dedektifin suçları ve suçların ardındaki sırları çömesi konu alınmaktadır. Sir Artgur Conan Doyle tarafından yazılan bu roman serisi, vizyonda da büyük başarılara imza atmıştır.

Bunun yanı sıra David Fincher'in yönetmenliğini yaptığı ve kadrosunda Morgan Freeman ve Brad Pitt gibi yıldızları barındıran Seven filmi de eşsiz yapıtlar arasında yer almaktadır. İncil'de büyük günah olarak geçen yedi günahın üzerine kurulu olan bu filmde, bu günahlar üzerine cinayet zinciri başlamaktadır.

Eğer ki polisiye film sevmiyorum fakat aksiyon arıyorum derseniz, şu sıralar vizyonda olan X-Men Dark Phoneix filmini önerebilirim. Eşsiz X-Men serisinin son filmi olan Dark Phoneix'te, Jean Grey'in yaşamı aksiyonlu bir şekilde sizlere sunulmaktadır. Filmi izlemek için x-men dark phoneix izle sayfasını ziyaret edebilirsiniz.