Bartın’da eşi için sürpriz doğum günü hazırlayan çılgın koca, caddeyi “Seni Seviyorum” yazısıyla ateşe verdi. Sürpriz doğum günü kutlaması, ilçe halkını şaşkına çevirdi.
Bartın’ın Kozcağız ilçesinde eşine romantik bir doğum günü sürprizi hazırlamak isteyen Şevket Bekar, kolları sıvayarak hazırlıklara başladı. Önce ağaç talaşları ile “Seni Seviyorum” yazan Bekar, caddeye de büyük boy afiş astı. Talaşları ateşe veren Bekar, eşi için de çeşitli hediyeler aldı. Eşinin çılgın doğum günü sürprizi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Pınar Bekar ise, eşine sarılarak mutluluğunu paylaştı.
Davetiye bastırıp, oyuncak tavşan, kalp şekilli fincan takımı, resmi sevgililik cüzdanını eşine hediye eden Şevket Bekar, 8 aylık evliliğinin sevgi üzerine kurulduğunu ifade etti. Eşini mutlu etmek için böyle bir sürpriz hazırladığını ifade eden Bekar, “Evliliğim sevgi ve saygı üzerine kuruldu. Her ay eşime çiçek gönderiyorum, evlilikte hem erkeği hem kadını motive edecek değişiklikler olması gerekiyor. Bu inancı her zaman taşıdım. Eşimi doğum gününde daha çok mutlu etmek için değişik sürprizler hazırlayarak kutlamaya çalıştım. Bunda da başarılı olduğumu düşünüyorum. Her fırsatta eşime sürpriz yapıyorum ve onu çok seviyorum” dedi.
(İHA)