Fethiye’de bir gece kulübünde sahneye çıkan pop müziğin sevilen seslerinden Demet Akalın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Pop müziğin ünlü isimlerinden Demet Akalın, Ölüdeniz Mahallesi’ndeki Club Revolution’daki konserinde hayranlarının hücumuna uğradı. Eşi Okan Kurt ve arkadaşları ile birlikte konsere gelen Demet Akalın, girişte hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaştı.
İngiliz turistlerin de konserinde şarkılarına da eşlik etmeleri üzerine Akalın, “Haydi Türkleri anladık, İngilizler benim söylediklerimden ne anlıyor?” dedi. Salonda bu sözler üzerine alkış koparken, sanatçı eski ve yeni albümündeki birçok şarkısını seslendirerek tatilcileri kıpır kıpır oynattı.
Yaklaşık 500 kişinin izlediği Demet Akalın’ın sahne performansına dansçıları da eşlik etti. ’Giderli şarkılar’ isimli şarkısıyla konsere başlayan ünlü sanatçı, gece saat 01.15’de sahneye çıkıp tam iki saat sahnede kalırken, zaman zaman seyircilerle diyalog kurup sohbet etti. Geçen yılki albümünün çıkış şarkısı olan ‘Türkan’ı ’söylerken dansçıları ile muhteşem bir şov sergileyen Akalın, bol bol alkış aldı.
Bazı şarkılarında Çılgın Dershane dizisi oyuncularından Ozan Aydemir’i sahneye çağıran Demet Akalın, şarkısını seslendirirken Aydemir’le birlikte dans etti. Ozan Aydemir’e, “Sinemayı bırak, gel konserlerimde bana eşlik et, birlikte dans edelim diyorum ama bir türlü sinemayı bırakmıyor” diyen Demet Akalın için hayranları şampanya yağdırdı.
Enerjisi ve esprili tavırlarıyla dikkat çeken Akalın, zaman zaman hayranları ile şakalaştı. Bir hayranının doğum gününü kutlayan Akalın, hayranının asker olduğunu öğrenince, “Ben de asker kızıyım” diye konuştu.
(İHA)