Forum Trabzon Genel Müdürü Erdinç Bulut, Genel Müdür Yardımcısı Tuğrul Cömert ve Pazarlama Direktörü Esma Sezeroğlu'nun katılımı ile Süleyman Restaurant'da gerçekleştirilen toplantıya Trabzon basının ilgisi yoğun oldu.


SÜHEYL VE BEHZAT GELİYOR
Chorekee'nin yarın (10 Mart cumartesi) sahibini bulacağı saat 14.00'da start alacak büyük çekilişte Türkiye'nin yakından tanıdığı  Süheyl ve Behzat Uygur  kardeşlerinde Forum Trabzon'da bölge halkıyla birlikte olacağını belirten Forum Genel Müdürü Erdinç Bulut, "Bölgenin en büyük, Türkiye'nin sayılı kampanyalarından ikincisini yine Forum Trabzon Alışveriş ve yaşam Merkezi'nde gerçekleştirdik. Geçen yılki kampanyaya oranla bu yıl yüzde 30'un üzerinde bir katılım gerçekleşti" dedi. Bulut sözlerini şöyle sürdürdü.

ŞEHRE BÜYÜK KATKILAR SAĞLIYORUZ
16 Aralık'ta başladığımız 29 Şubat'ta da sona erdirdiğimiz ve Forum Trabzon olarak ikincisini gerçekleştirdiğimiz ticari kampanyamızın yarın çekilişi olacak. Noter huzurunda gerçekleşecek olan çekilişimiz saat 14.00'da Behzat ve Süheyl Uygur kardeşlerin sunumu ile yapılacak. Çekiliş sonrasın da da yani saat 16.00'da yine Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin "Benimle oynarmısın" isimli tiyatro oyunu Forum AVM Fener meydanında sahnelenecek. Güzel ve sinerjik bir gün geçireceğimizi tahmin ediyorum. Güzel bir kampanya dönemi geçirndik., Yine bölge için hemde diğer alışveriş merkezlerimiz için örnek temsil eddecek kampanya dönemi geçirdik. Geçen sene ile mukayese edecek olursak katılımda ciddi bir artış gözlemledik. Bu da bizi ayrıca sevindiriyor. Geçen sene 180 bin civarında olan katılım sayısı bu sene 240 bin 876 olarak gerçekleşti. Dolayısıyla AVM'mizdeki ciroda da büyük oranda artış gözlendi. Bu da perakendecimizin yüzünün gülmüş olması anlamına geliyor. Artık 4. yılımızı yaşıyoruz. Önemli ölçüde perakende sektörü, sosyal kültürel ve alışveriş yaşamı için şehre ayrı bir tat kattığımız düşüncesindeyim. Özetle yaptığımız ticari kampanyanın meyvelerini almış durumdayız. Gönülden destek veren perakendecilere ve siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum. bu tür güzel referanslar bizim daha da şevklenmemize sebep oluyor. Dolayısıyla bu tür çalışmaların devamının gelmesini diliyoruz. Yarın saat 14.00 itibariyle yapılacak olan çekilişimizle 2012 Model Grand Cherokee'nin talihlisi belli olacak.

Artık 4. yılımızı yaşıyoruz. Önemli ölçüde perakende sektörü, sosyal kültürel ve alışveriş yaşamı için şehre ayrı bir tat kattığımız düşüncesindeyim" dedi.

SENEYE BÜYÜK SÜRPRİZ VAR
Gelecek yıl yapılacak olan çekililşle iligili bilgilendirmelerde de bulunan Bulut, "Bu sene aslında bir ev ile bir araba vermeyi planlıyorduk. Ev ile ilgili görüştüğümüz şirket kaynaklı bazı sorunlar nedeniyle bu yıl ki planımızı hayata geçiremedik fakat önümüzdeki sene kuvvetle muhtemel bir ve ve bir araba projemizi hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı. Toplantı soru cevap şeklinde devam etti.