Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın vizyona giren yeni filmi "Ali Baba ve 7 Cüceler’in galasına ünlü komedyenin oğlu Kemal damgasını vurdu. İş ve sanat dünyasından çok sayıda ismin katıldığı galada Cem Yılmaz esprileriyle güldürdü.
Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ filminin galası, Zorlu PSM’de gerçekleştirildi. Galaya iş, sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Galaya katılanlar arasında Ozan Güven, Özkan Uğur, Güven-Başak Kıraç, Ahu Yağtu, Azra Akın, Hidayet Türkoğlu, Barış Falay-Esra Ronabar, Çağlar Çorumlu, Salih Kalyon, İrem Sak, Mehmet Erdem, Sarp Leventoğlu-Birce Akalay, Wilma Elles-Kerem Göğüş, Burak-Cansel Kut, Doğukan Manço, Batıkan Manço, Lale-Serdar Ahıskalı, Gamze Karaman-Nedim Keçeli, Nebahat Çehre, Berrin Zorlu, Sevil Sabancı katıldı. Alışılmışı bozan bu galada davetliler kırmızı halıda değil mavi halıda yürüdü.
Yoğun bir katılımın olduğu ve kahkaha tufanının yaşandığı gecede Cem Yılmaz, “Bu filmi babama ve oğluma armağan ediyorum” sözleriyle seyirciden büyük alkış aldı. Cem Yılmaz, Irina Ivkina, Zafer Algöz ve Çetin Altay’ın başrolde oynadığı ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ filminin galasına katılanlar arasında Yılmaz oğlu Kemal, ünlü komedyenin babası Arif Yılmaz ve annesi Sebahat Yılmaz da yer aldı. Filmde kullanılan füze, çekimlerin gerçekleştirildiği Bulgaristan’dan galaya özel olarak Türkiye’ye getirildi.

KEMAL MİKROFONU KAPTI
Ali Baba ve 7 Cüceler’in senaristi, yönetmeni ve başrol oyuncusu Cem Yılmaz, film gösterimi öncesi sahneye çıkarak, “4 gün önce bitti film. Tam da zamanına denk geldi” diyerek espri yaptı. Yılmaz’ın oğlu Kemal babasının elinden mikrofonu kaparak davetlilere” Hoşgeldiniz” dedi. Mikrofonu alan Cem Yılmaz oyuncuları tanıtırken elini tuttuğu oğlu için, “Kendi yapımım olan Kemal”diye espri yapınca salonda kahkaha tufanı koptu.
Cem Yılmaz yeni filmini babası ve oğluna armağan ederek babası Arif Yılmaz’a hitaben, “Bildiğim her şeyi senden öğrendim” dedi.
Sahneden inerken Yılmaz’ın oğlu babasının elindeki mikrofonu almak isteyince Cem Yılmaz, “Babam ve anneme dedim ki ’Hiç durmuyor, ben hayatımda böyle bir şey görmedim’. Annemle babam dedi ki, ’Biz gördük’” şeklinde espri yaparak sahneden indi.
(İHA)