Esra Erol'un programına katılan Emrah Çetin evden kaçan eşini ve çocuğunu aradığını söyledi. Çocuğu için DNA testi de isteyen Emrah, olayın detaylarını anlatınca herkesin ağzı açık kaldı. Emrah 'eşinin hamile olduğunu gerdek gecesi' öğrendiğini söyledi. İşte Esra Erol'un inanmakta zorlandığı olayın detayları:

Emrah Çetin, internet üzerinden tanıştığı Sibel Çetin ile evlenme kararı aldı. Sibel'i evlenene kadar görmeyen Emrah Çetin, gerdek gecesi öğrendikleri ile şoke oluyor. 

Emrah'ın iddiasına göre evlendiği Sibel Çetin, 8 aylık hamileydi. O ana kadar hamile olduğunu bilmediğini iddia eden Emrah, gerdek gecesi Sibel'in ona 'hamileliğini anlattığını' söyledi. 

Sibel Çetin 'gerdek gecesi' hamilelik itirafının ardından çocuğun babasının da Emrah olduğunu söylüyor. Bir kaç gün sonra Sibel rahatsızlanınca onu hastaneye götürüyor ve ailesi olayı duyuyor. Ablası 'bu kız hamile galiba' deyince Emrah 'Yok hamile değil karıştırma işi' deyip olayı kapatmaya çalışıyor. 

Bu sırada Sibel'in babası devreye giriyor ve kızına başlık parası talep ediyor. Emrah'ı kenara çekip '10 bin lira başlık parası verirsen bu bebek olayı kapanır' diyor. Emrah'a 'eğer başkasına bu olayı söylersen ölürsün' diye tehdit de ediyor. Emrah bunun üzerine razı oluyor ve 10 bin lirayı denkleştirip kayınpederine veriyor. 

Anlatılanları dinleyen Esra Erol'un aklı bu işe hiç yatmadı. Sibel'in 8 aylık hamile olduğunu Emrah'ın nasıl anlamadığını tekrar tekrar sordu. Emrah ise 'hep internetten görüşüyorduk, nikahtan bir kaç gün önce yüzyüze geldik' dedi. Sibel'in hamile olduğunu "gerdek gecesi öğrendim' diyen Emrah, ailesinden bunu sakladığını itiraf etti. 

Sibel ile hep internetten görüştüğünü ve nikaha kadar birbirlerini görmediklerini söylemesi anlattığı hikayede açık noktalar bıraktı. Sibel 'gerdek gecesi yaptığı' hamilelik itirafında 'çocuk senden' demişti. Emrah'ın 'hep internetten görüştüğü' kişiyi nasıl hamile bıraktığını izaha muhtaçtı. Bu da bazı şeyleri sakladığını akla getirdi. 

Emrah evden çocuğu ile kaçan Sibel'in bulunmasını isterken, Esra Erol'dan DNA testi de talep etti. Çocuğun kendisinden olmadığından kuşkulandığını söyleyen Emrah, anlattıkları ile hayli kafa karıştırdı.