Türk Telekom'un sporseverlere yönelik yeni projesi Türk Telekom İmza Günleri'nin ilki, Trabzonspor'un golcü Oyuncusu Halil Altıntop ve Barış Özbek'in katılımıyla, Varlıbaş Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirildi. 
Bordo-mavili taraftarlara takımın kartpostalını imzalayan Halil ve Barış, düzenlenen çeşitli yarışmalarda başarı gösteren taraftarlara hediye edilmek üzere de kaşkol ve forma imzaladı. 
Halil, törende yaptığı konuşmadaTrabzonspor'da futbol oynamanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. 
Yarın Beşiktaş ile önemli bir maça çıkacaklarını anımsatan Halil, 
"Taraftarımız eğer son oynadığımız Inter maçındaki gibi bize desteğini gösterirse, 3 puan bizim olacak. Umarım taraftarımız şimdiye kadar verdiği desteği devam ettirir ve bizi daha iyi yerlere getirir" dedi. 
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki durumunu da değerlendiren Halil, "Grupta son olarak deplasmanda yapacağımız Lille maçını düşünmek için çok erken. Ligde önümüzde iki önemli maç var. Trabzonspor ile Şampiyonlar Ligi'nde iyi ve olumlu şeyler yaşadık. Böyle devamlı çalıştığımız sürece, eminim Lille'den 3 puanla dönerek tur atlarız" diye konuştu
Barış ise Trabzonspor'da futbol oynamanın herkese nasip olamayacağını, bu nedenle çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Her zaman başarıyı hedefliyoruz. İnşallah takımımıza şampiyonluk ve Avrupa'da başarıkazandırırız" şeklinde konuştu
Etkinlik kapsamında, top sektirme ve bilgi yarışmaları da yapıldı. Dereceye giren taraftarlar ise çeşitlihediyelerle ödüllendirildi. 
Türk Telekom İmza Günleri etkinliğinin, ilerleyen haftalarda BeşiktaşFenerbahçe ve Galatasaraykulüpleri ile devam edeceği bildirildi.