Apartman tesis ve sitelerde kapalı ve açık havuz  bulunmaktadır. Kapalı havuzzların 12 ay boyunca bakımları yapılarak günlük kullanıma hazır olmaları sağlanmaktadır. Ancak açık havuzlar sadece yaz dönemlerinde faaliyet gösterdiği için diğer dönemlerde de çöp atıklarından temizlenmeli, yosunlaşmanın ve yosunların birlikte getirdiği kötü kokuların önlenmesi için bakımlı gözükmesini sağlamaktadır.

Havuz yapımı iç mekan kapalı havuzlar ve dış mekan açık havuzlar olarak iki şekilde yapılmaktadır. Havuz yapımında kullanılan malzemenin kalitesi ve niteliği büyük ölçüde önem taşır hem iklim şartlarına dayanıklı olması hem de müşteri memnuniyetini garantilemek için  kalite standartlarına uyması gerekmektedir. Büyük  profesyonellik gerektiren bir iştir.

Kapalı mekan yüzme havuzları, spor komlekslerinde, sitelerde, residencelarda ve otellerde, yoğun kullanıma maruz kalan yüzme havuzlarıdır. Kış için  kulanmak amacı ile, su ısıtma sistemi tercih edilmektedir. Projelendirme aşamasında  yoğun kullanım olabileceği göz önüne alınarak filtrasyon süresi daha kısa tutulması gerekmektedir. Açık yüzme havuzlarına göre yapısal farkı veya mimari  olmamasına rağmen, havuz suyunun ısıtılmasıyla havuz kullanıcısının memnuniyeti sağlanmaktadır. Tavsiye edilen kullanım suyu sıcaklığı 26-28°C olmalıdır. Kapalı mekanda bulunan kullanılan dezenfektan ürünlerinin kokularının ve bağıl nemin ortamdan uzaklaştırılması gerekmektedir. Rahatlık  şartlarının uygulananabilmesi amacıy ile iyi bir  nem alma ve havalandırma cihazının planlanması ve de kullanılması önemlidir. Islak zeminlerde oluşan en büyük sıkıntılardan birisi de ayak kayması sonucunda oluşan yaralanmalardır. Bu nedenle havuz çevresinde kullanılan yer döşemelerinin kaydırmaz özel malzemelerden kullanılması gerekmektedir.

Yüzme havuzu yapımı ile ilgili bazı aşamalar vardır. Siz havuz yaptırmak istediğinizde bu hizmeti veren  bütün firmalar bunlardan bahsedeceklerdir. Ancak maalesef her firma aynı itina ve kalitede iş yapabilme yeteneğine sahip değildir.

Havuz yapımı bir çok özen gösterilmesi gereken aşamaları bulunan bir iştir. Havuz yapımında öncelikle havuzun yapılacağı yeri etüt yapılmalıdır. Yaptıracağınız havuzun kalitesi çok önemlidir. Eğer filtrasyon sistemlerinden havuz dezenfeksiyon sistemleri yapılmasına kadar oldukça geniş çaplı bir faaliyet ile yapılmazsa sonu hüsran olacaktır. İşte bu sebeplerden işine ve kalitesine önem veren firmamız ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Uzun süre sorunsuz kullanacağınız bir havuz yaptırmak herkesin hakkıdır. Karar verdiğiniz ve istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ne zaman, nasıl bir havuz isterseniz biz size o zaman yardımcı olabilmekteyiz.  Havuz yapımında dikkat edilmesi gerekenler vardır ve bu hususlara dikkat edilmediğinde de yapılan havuz uzun süre kullanılamaz. Eğer uzun ömürlü, dayanıklı ve tertemiz bir havuz istiyorsanız havuz bakımını da düzenli yaptırmalısınız. Firma olarak kaliteli bir hizmet için yıllardır hizmet vermekteyiz. Sizlere de hizmet vermekten büyük gurur duyacağız.