Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Recep Tayyip Erdoğan resimli tişört giyen eşi hakkında kaleme aldığı yazıdan ötürü Aykut Işıklar’ı topa tuttu.
Sosyal medyadan açıklamalarda bulunan İmparator, “Sayın Aykut Işıklar efendi, benim çocuklarımın analarının ismini kaleme alırken iki kere düşün! Öyle kaleme al, yoksa ne mal olduğunu ben dahil bütün camia biliyor; bir tek sana iş veren gazetenin sahipleri bilmiyordur. Gerçi onlar da biliyor da adamlar da ne yapsın! ‘Bizim Aykut bir zamanlar Tatlıses’in gazetesinde çalışmıştı. Adamın yanından ayrıldı, bak neler yazıyor, bir gün bize de yazmayacağı ne malum" demezler mi? Soytarılığın gereği yok, otur oturduğun yerde. O köşenden bana ne hakaretlerde bulundun, ağzımı bile açmadım ama söz konusu çocuklarımın anaları olunca canavar olurum haberin olsun!!!” ifadelerini kullandı.

“NE VAR BUNDA ?”
Işıklar’ın daha önce kendi gazetesinde çalıştığını yineleyen İbo, "Sayın Aykut Efendi sen bizim gazetemizde çalışmıştın değil mi? Sen sen ol benim terbiye sınırımı aştırma LÜTFEN!!! Sayın Aykut Efendi; Derya Hanım müteahhit mi? Değil! İhalelik bir işi mi var? Hayır! Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini tişörtüne yapıştırmış ne var bunda? Sen Derya Hanım’ı iyi tanırsın, Derya Hanım bir zamanlar senin patroniçen değil miydi? Maaşını bile onun talimatıyla alıyordun yalan mı? Şimdi ne değişti Aykut Bey? Yoksa o gazeteden ayrılınca ’İpek Grubu’ndan kötüsü yoktur’ demeyeceğini nereden bilelim ha Aykut Efendi! Çünkü sen hep böylesin ve böyle kalmaya mahkumsun, sen hep yediğin kaba pisleyenlerdensin Aykut... Şimdi yanımdaki bu delikanlıya bak, o da benim resmimi tişörtüne bastırmış, benden bir menfaati olabilir mi? Politikada bir sevgidir İnsan inandığı kişinin ismini ifşa edemez mi ha Aykut? Hani demokratik bir ülkeydik ne oldu? Yalan mı oldu...”
(İHA)