Sosyetenin tanınmış simalarından Ceylan Çapa’nın, İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile aşk yaşadığı haberlerini yalanlayıp, “İsmi neydi? İdo muydu, İbo muydu! O çocuğu inanın hiç tanımıyorum" demesi ortalığı karıştırdı.
Ceylan Çapa’ya sosyal medya hesabından cevap veren İdo Tatlıses, “Şükürler olsun ki İbrahim Tatlıses’in ve Derya Tuna’nın oğlu olarak gözümü açtığım hayata 1-0 önde başladım. Bu konuda mütevazilik edemicem Allah’ın yazdığı bu! Hamdolsun ki önce Allah’ın sonra babamın sayesinde 19 yaşıma kadar maddi ve manevi olarak en güzel hayatı yaşadım. O yaştan sonrada manevi olarak ailemin gücü herzaman arkamda ve maddi olarak Rabbim’in izniyle kendi imkanlarımla yaşamaya devam ediyorum. Bu kadar özelimi kimse bilmeye bilir kabulümdür. Ailem ve benimle tanışmıyor olabilirler bu da kabulümdür. Ama duymamış olmaları?? Neyse birileri daha duymuş oldu... Bizi bilenlere ve bilmeyenlere sevgi ve saygılarımla” ifadelerini kullandı.

İBRAHİM TATLISES: GEZME CEYLAN BU DAĞLARDA
İbrahim Tatlıses ise, Instagram sayfasından ceylan avlayan bir aslan fotoğrafı paylaşarak " Gezme ceylan bu dağlarda, seni avlarlar" yazdı. İbo, daha sonra ise, yaptığım paylaşımın İdo ve İdo’nun özel hayatıyla hiçbir ilgisi olmadığını ifade ederek, “Hele hele de sevgili kızım Ceylan Çapa ile hiçbir ilgisi yoktur. Kızım Ceylan hiç onurun kırılmasın. Sevgili basın mensupları sakın olayı başka yerlere çekmeyin. Saygılarımla...” dedi.
(İHA)