Son zamanlarda adından bir hayli söz ettiren ve spor malzemesi konusunda da bir hayli çeşitliliğe sahip olan Yalı Spor, bu sezon farklı bir yeniliğe imza attı ve Sneaks Cloud markasının yer aldığı bir site açılışıyla merhaba dedi.

Yalıspor bu temada slogano ise "Kuralları Unut, Çek Bir Sneakers" oldu. Ürünün öyle çok çeşidi ve tasarımı var ki çok farklı renklerde olması onu daha üst segmentlere taşıyacak gibi görünüyor.

Sneakars tarzını oluşturmuş herkes için tasarladığı ürünlerini ne bekliyorsunuz diyerek kendi çatısı altında toplanmaya davet ediyor. Bu çağrı aslında aynı zamanda markanın hızlı yükselişini de gösteriyor. 

Dilerseniz bir de siteden bahsedelim sizlere sitede bildiğiniz tüm markaya hizmet veriyor. Her marka spor ürünlerini bu site içerisinde % 25 oranında indirimlerle bulabilmeniz mümkün.  Üstelik sitede düzenli olarak bu tarz kampanyalar sürekli olarak var olacak. Çünkü burada her şey müşteri odaklı düşünülmüş durumda. Eğer ki sende özellikle spor tarzını oluşturmuş isen ya da oluşturmaya çalışıyorsan siteye bir göz atmalısın. Emin ol senin de beğeneceğin bir renk bir tasarım karşına çıkacak. Markalar konusunda zaten hiç bir şey söylemeye gerek yok bugün dünyanın kabul ettiği ünlü markaların ürünleri site içerisinde satılıyor. 

Site aslında bir kullanıcı dostu diyebiliriz çünkü bazı alışveriş siteleri gibi bir ürünü alırken ne o ürüne ulaşabilirsiniz ne de aradığınız ürünün renklerini görebilirsiniz. Sitenin kullanıcı dostu olma özelliği ise işte bu noktada öne çıkıyor site içerisine girdiğiniz andan itibaren rahatlıkla ister bay olsun ister bayan aradığınız modelleri ve renkleri görebiliyorsunuz. 

Üstelik site içerisinde bayan ve erkek kategorilerinin ve alt markalarının ayrı ayrı açılmış olması aynı ürünün çeşitliliğini de görmenizi sağlıyor.