Hisli tarafından yayınlanan videolarda ülkelerin ekonomik, coğrafi ve kültürel bilgilerinin yanı sıra yüksek görüntü kalitesi ve sinematografik yöntemler de dikkat çekiyor. Yüksek kaliteli görüntü ile geziseverler adeta anlatılan ülkeyi gerçekten oradaymış gibi tanıyor ve geziyorlar.

İstanbul’da 1988 yılında dünyaya gelen Kaan Çağatay Hisli, Fransız bir bankanın Türkiye kurumunda uyum görevlisi ve iç kontrol sorumlusu olarak çalışıyor. Hisli, çalışma dönemleri dışında fırsat bulduğu her an tüm ekipmanları ile yurtdışına çıkıyor. Hisli, dünya güzelliklerini ve keyifli anlarını takipçileri ile paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyor. Youtube’da yayınlanan gezi videoları büyük bir rağbet görüyor, izleyiciler kendilerine sunulan görüntü kalitesi ve anlatım tarzına büyük ilgi gösteriyor. Hisli, yüksek seyir kalitesi ile video çekebilmek ve takipçilerine keyifli dakikalar yaşatabilmek için Canon EOS M50, Zhiyun Weebill Lab gibi kaliteli ekipmanları tercih ediyor. 

Amerika’da Bilişim Teknolojileri (I.T) alanında eğitime başlayan Kaan Çağatay Hisli, eğitim hayatıyla birlikte fotoğraf ve video çekmeye merak salmıştır. Eğitiminin ardından Türkiye’ye dönen Hisli, birbirinden farklı ülkeleri gezmek ve yüksek kaliteli sinematik çekimler yapmak için hayatını adamış durumda. Diğer gezgin Youtuber’lara göre Hisli’nin en büyük özelliği yüksek kaliteli çekim videoları. Vlog tarzında videolar ile tüm deneyimini takipçileri ile paylaşan ve yaşatan Hisli, aynı zamanda belgesel türü video çekim teknikleri kullanıyor. 

Hisli’nin Youtube yolculuğuna katkı sağlayan önemli bir isim de var. Cengiz Onural, bu süreçteki ilk adımlarında materyallerini paylaşarak Kaan Çağatay Hisli’ye destek olan ünlü isimlerden biri. 

Eğlenceli ve maceralı bir yaşamın tam ortasında, güzel deneyimlerini ve keyifli dakikalarını videolar sayesinde takipçilerine aktaran Hisli, yurt dışı çekimi yapabilmek ve gezebilmek için Almanya’nın Düsseldorf şehrine gitti. Almanya’nın Düsseldorf şehrinden sonra Hisli, kiraladığı araba ile farklı kentleri de gezerek deneyimlerini videoları aracılığı ile hayranları ile paylaşacak.