Twitter'da yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Erol Köse, daha önce Seda Sayan’ın geçmişte çıplak fotoğraflarını twitter’a koymuş ve mahkemelik olmuştu. Erol Köse ve Seda Sayan dün akşam ‘Cenk Koray Ekran Ödülleri’ gecesinde karşılaşınca ipler koptu.

'HANGİ YÜZLE BURAYA GELDİN' DEYİP KÜFRETTİ

Günay Restaurant’ta düzenlenen geceye ilk olarak Erol Köse geldi ve yerine oturdu. Ardından Köse’nin de gecede olduğunu öğrenen Seda Sayan sinirli bir şekilde yanına gitti. Sayan, “Sen nasıl adamsın? Hangi yüzle buraya geldin? Sen kişiliksiz ve adi herifin tekisin.” dedi.


Pipis'in şoförü olduğu belirtilen kişi de vurdu

'KENDİ KLASMANIMDA GÖRMÜYORUM'


Ardından Köse’nin suratına tüküren Sayan çantası ile de omzuna vurdu. Bu olaya tepki vermeyen Köse daha sonra “Oturduğum yerde Seda Sayan geldi, çantası ile koluma vurdu. Bana ve aileme hakaretlerde bulundu. Ben oturduğum yerden bile kalkmadım. Kendi klasmanımda görmediğim için cevap vermeye tenezzül bile etmedim” dedi.

PİPİS'İN ŞOFÖRÜ DE VURDU

Daha sonra gecede ödül almak için sahneye Sayan çıkarken Köse mekandan ayrıldı. Çıkışta gazetecilere konuştuğu sırada ünlü menajer Stelyo Pipis’e dönerek “Kameralar önünde şov yapıyorsun. Seninle daha sonra görüşeceğiz” dedi.

Kendini kaybeden Pipis’in yanında çalışanlarından Osman adlı genç Erol Köse’ye yumruk attı. Gömleği yırtılan Erol Köse apar topar mekandan ayrıldı.